Μενού
  • Α-
  • Α+

Τριαντάφυλλος και Γιώργος Ασημακόπουλος είχαν μια μεταξύ σοβαρού κι αστείου αντιπαράθεση στη διάρκεια του βραδινού ύπνου στην παραλία του Survivor. Ο Τριαντάφυλλος, που στο προηγούμενο αγώνισμα του είχε ρίξει ευθύνη για την ήττα, προκαλούσε τον Ασημακόπουλο για μεταξύ τους μάχη μόλις το παιχνίδι γίνει ατομικό και του έλεγε «Θα σε κερδίσω ρε άμπαλε, ε άμπαλε». Κανείς δε μπορούσε να πιστέψει πως ήταν μια προφητική ατάκα, γιατί ο τραγουδιστής έκανε πράξη την προειδοποίηση του.

Στο αγώνισμα επάθλου που ακολούθησε, όπου οι ομάδες σχηματίστηκαν ξανά με αρχηγούς τον Μπόγδανο και την Καρολίνα, ο Τριαντάφυλλος αγωνίστηκε κανονικά και έπαιξε τρία παιχνίδια, όλα με τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Στο πρώτο, κέρδισε στο νήμα, καθώς έριξε μισό δευτερόλεπτο νωρίτερα τον τελευταίο κύβο που έπρεπε να ρίξουν οι παίκτες. Μάλιστα, γύρισε με ύφος στον Ασημακόπουλο και του φώναξε «Ποιος, ποιος», αλλά δεν ολοκλήρωσε με το «βάλτο αγόρι μου».

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Τριαντάφυλλος και Κόρομι - «Δε σε φοβάμαι» φώναζε ο τραγουδιστής

Στον δεύτερο γύρο της κόντρας τους, ο Ασημακόπουλος κέρδισε άνετα, πριν προλάβει ο Τριαντάφυλλος να ρίξει καν στο στόχο. Τα πράγματα έδειχναν πως έτσι θα πάει και στον τρίτο γύρο, αφού ο Ασημακόπουλος είχε πάρει αρκετά μέτρα απόσταση. Όμως ο Τριαντάφυλλος πρόλαβε να ρίξει, εκμεταλλεύτηκε την αστοχία του Ασημακόπουλου και έριξε τους 6 κύβους πρώτος. Ακολούθησε πανηγύρισε με τον Τριαντάφυλλος να αφιερώνει τη νίκη στον Κόρομι, να κοιτάζει στον ουρανό, να γονατίζει και να φωνάζει «με το πόδι έτσι», εννοώντας προφανώς τον τραυματισμό του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA