Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο κορονοϊός έκανε την εμφάνιση του στο Ρότερνταμ και τη φετινη Eurovision. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η Ισλανδία και η Πολωνία μετράνε ήδη από ένα κρούσμα έκαστη και έχουν τεθεί σε καραντίνα στο ξενοδοχείο τους. Όπως αναφέρθηκε στο Ευτυχείτε, στο ίδιο ξενοδοχείο διαμένουν οι αποστολές της Ρουμανίας και της Μάλτας, που έχουν επίσης απομονωθεί και εντός της ημέρας αναμένονται αποτελέσματα των pcr tests μήπως υπάρχουν και άλλα κρούσματα που δεν έχουν ανιχνευθεί ως τώρα.

Αυτά τα κρούσματα αλλάζουν τον προγραμματισμό των χωρών και σίγουρα θα προκαλέσουν αλλαγές στη διοργάνωση, ιδίως ως προς τη Μάλτα και την Ισλανδία που είναι δύο χώρες που τα στοιχήματα τις τοποθετούν αρκετά υψηλά.

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2021: Σε ποια θέση βρίσκονται στοιχηματικά Τσαγκρινού και Στεφανία

Καθώς δεν έχει διευκρινιστεί αν το κρούσμα αφορά σε κάποιο άτομο από τους χορευτές ή κάποιο μέλος που δεν έχει ρόλο πάνω στη σκηνή, προς το παρόν δεν μπορεί να γίνει ξεκάθαρο αν αυτές οι χώρες θα εμφανιστούν τελικά στους ημιτελικούς ή θα αρκεστούν με μια μαγνητοσκοπημένη παρουσία, είτε από την πρόβα είτε από μαγνητοσκόπηση που έγινε τον Μάρτιο, σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Θα είναι πάντως ένα σημαντικό ζήτημα αν μιλάμε για κρούσματα σε άτομα που εμφανίζονται στη σκηνή, καθώς ακόμα κι αν όλοι οι υπόλοιποι βγουν αρνητικοί στα τεστ, είναι δεδομένο πως οι νοσούντες δε θα βρεθούν στον τελικό κι αυτό θα αλλάξει όλη τη σκηνική παρουσία των χωρών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA