Μενού
  • Α-
  • Α+

Πολλά μέτωπα θα ανοίξουν μετά το επεισόδιο της Δευτέρας στις Άγριες Μέλισσες, καθώς το ενδιαφέρον διχοτομείται και πάει εν μέρει από τον Δούκα Σεβαστό και τον κλοιό που στενεύει, στις αδερφές Σταμίρη οι οποίες είναι αντιμέτωπες με την αλήθεια. Όπως δηλαδή ο Δούκας Σεβαστός προσπαθεί με τα τσιράκια του να αποτρέψει τον Αλέξη από το να βρει τα στοιχεία και τον μάρτυρα για τη δολοφονία του Θέμελη, έτσι και οι αδερφές Σταμίρη βρίσκονται σε μια θέση που καλούνται να προλάβουν τον Νικηφόρο από όσα γράφει στο βιβλίο του.

Την ώρα που ο Σαραντόπουλος με την Ουρανία δείχνουν πιο ευτυχισμένη από ποτέ και η Πηνελόπη εκμυστηρεύεται στον Αλέξη το ένοχο παρελθόν της Ανέτ και του Θέμελη, οι αδερφές Σταμίρη έχουν δύο ανοικτά μέτωπα. Από τη μία είναι ο Δούκας Σεβαστός που κάνει μια κίνηση που ανατρέπει τα πλάνα του συνεταιρισμού που θα αποβεί καταστροφική. Από την άλλη, εμφανίζεται το βιβλίο του Νικηφόρου που περιγράφει τη δολοφονία του Σέργιου.

Διάβασε ακόμη: Άγριες Μέλισσες - Επόμενα Επεισόδια: «Στο Διαφάνι έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις» αποκαλύπτει η Ρίζω

Στο απόσπασμα που έδειξε η εκπομπή Πρωινό, βλέπουμε τις τρεις αδερφές να συζητούν για τα όσα επί της ουσίας αποκαλύπτει ο Νικηφόρος.

«Θέλει να το εκδώσει; Έτσι θα μας εκδικηθεί;» ρωτάει έντρομη η Ελένη και η Ασημίνα της εξηγεί πως αυτό που διαβάζουν είναι το πρωτότυπο και δεν έχει εκδώσει ακόμα αντίτυπα για να τα μοιράσει. Το γεγονός πως το πρωτότυπο βρίσκεται στα χέρια τους, ίσως να δηλώνει πως ο Νικηφόρος ήθελε επίτηδες να το διαβάσουν, να καταλάβουν ότι γνωρίζει τι έχουν κάνει και με κάποιο τρόπο να τις εκβιάσει για κάποιο αντάλλαγμα. Μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο ο Νικηφόρος; Στις Άγριες Μέλισσες όλα μπορούν να γίνουν, ιδίως αφού ακούμε όλο και πιο συχνά πρωταγωνιστές της σειράς να προειδοποιούν για καταιγιστικές εξελίξεις μέχρι το φινάλε της δεύτερης σεζόν που θα ολοκληρωθεί σε περίπου δύο εβδομάδες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA