Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενόσω ο Νίκος Μπάρτζης βρίσκεται στο αεροπλάνο της επιστροφής από τον Άγιο Δομήνικο, για να πάει σπίτι του με Τζέιμς και Άννα-Μαρία όπου ετοιμάζεται αποθέωση, προβλήθηκε η συνέντευξή του στην εκπομπή Love It. Εκεί ο Νίκος Μπάρτζης αναφέρθηκε στα περί ερωτικής έλξης με την Άννα-Μαρία, μίλησε για τον τραυματισμό του, για την αδελφική σχέση του με τον Τζέιμς, αλλά κυρίως επιβεβαίωσε το αισθητήριο που έχει μέχρι σήμερα και το κοινό του Survivor. Από τους παίκτες που βρίσκονται μέσα αυτή τη στιγμή, η Ελένη Χαμπέρη φαίνεται η μόνη αληθινή και δεν έχει αλλάξει συμπεριφορά προς τους άλλους ανάλογα με το πώς τη βολεύει.

Λίγο πριν φύγει από το Survivor, όταν αποχαιρετούσε τους παίκτες, ο Νίκος Μπάρτζης χαιρέτησε για τα τυπικά τους εναπομείναντες παίκτες, αλλά με την Ελένη Χαμπέρη ήταν εγκάρδιος και της ευχήθηκε να βγει νικήτρια. Αυτό τη συγκίνησε και εκεί έγινε αντιληπτό πως όντως είναι η μοναδική που δεν έχει παίξει στρατηγικά ως τώρα. Το έκανε πρώτη φορά στο χθεσινό επεισόδιο που ψήφισε τη Μαριαλένα γιατί «είσαι η πιο δυνατή παίκτρια και θέλω να έχω πιο εύκολο δρόμο προς τον τελικό».

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Spoiler: Η Νικολέτα Μαυρίδη είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει απόψε από το ριάλιτι

Είναι χαρακτηριστική λοιπόν η επισήμανση που κάνει ο Νίκος Μπάρτζης για την υποκρισία των υπολοίπων που τον αποχαιρέτησαν στενοχωρημένοι όταν αποχώρησε και εξέφραζαν άποψη για τον τραυματισμό του ή μιλούσαν με θετικά σχόλια γι΄αυτόν, ενώ μέχρι τότε τον αποκαλούσαν φερέφωνο του Τζέιμς

«Είμαι καλά, πονάνε λίγο τα πόδια μου, αλλά θα φτιάξουν όλα. Χτύπησα το πόδι μου την ώρα του αγωνίσματος. Όταν το είδα να πρήζεται, ήταν η πρώτη φορά που έκλαψα στο παιχνίδι. Έκλαψα και στεναχωρήθηκα γιατί είχα φτάσει μέχρι εκείνο το σημείο στο παιχνίδι και είπα… κρίμα. Το συζητούσα με τον Τζέιμς. Ο ένας κράταγε τον άλλον, στο τελευταίο αγώνισμα χτύπησα και στο άλλο πόδι. Η παραγωγή με άφηνε να παραμείνω στο παιχνίδι μέχρι να είμαι έτοιμος να αγωνιστώ ξανά, αλλά δεν θα το έκανα αυτό ποτέ. Η μόνη που δάκρυσε και στεναχωρήθηκε πραγματικά ήταν η Ελένη. Οι άλλοι πριν από μία εβδομάδα μου έκαναν πόλεμο. To πιο αληθινό παιδί είναι η Ελένη, όλοι οι άλλοι έχουν στρατηγική. Τις πρώτες μέρες νευρίαζα γιατί έβλεπα ότι off camera οι χαρακτήρες είναι διαφορετικοί. Έλεγαν ότι ο Τζέιμς με χειρίζεται και γέλαγα. Αυτό ξεκίνησε από τη Μαριαλένα και τον Σάκη.

Με τον Τζέιμς κολλήσαμε από την πρώτη στιγμή γιατί λέγαμε τα πράγματα όπως ήταν. Ήμασταν αληθινοί ο ένας απέναντι στον άλλον με τον Τζέιμς. Δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσει. Εάν δεν είχα τον τραυματισμό θα μπορούσα να του μιλήσω και να τον επηρεάσω. Με την αποχώρησή του έπεσα λίγο, δεν θα είχα κάποιον να με κρατάει στο παιχνίδι. Το μεγαλύτερο έπαθλο το έχω κερδίσει, είναι ο Τζέιμς και η Άννα Μαρία. Εάν παρέμενα δεν θα μπορούσα να κάνω παρέα με κανέναν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA