Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τζέιμς Καφετζής έδωσε στο Καλό Μεσημεράκι την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρηση του από το Survivor, έχοντας ήδη απολαύσει μια εβδομάδα εορτασμών σε Ρόδο και Ζευγολατιό. Σε μια περίοδο που το όνομα του ακούγεται διαρκώς στους τηλεοπτικούς διαδρόμους για κάποια εκπομπή στον ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν, ο δημοφιλέστερος παίκτης του φετινού Survivor απάντησε στον παρουσιαστή για τον βασικότερο λόγο που αποχώρησε, για τη Μαριαλένα που έγινε εχθρική μόλις μπήκε ο Κατσούλης και για την πιθανή συνεργασία με την Άννα-Μαρία Βέλλη.

Ως προς το γιατί αποφάσισε να αποχωρήσει και μάλιστα σε μια στιγμή που φαινόταν να κατανοεί πως έχει μεγάλη δημοφιλία στο κοινό, ο Τζέιμς Καφετζής αποκάλυψε ότι η παράταση που τους πρότεινε η παραγωγή, ήταν η δεύτερη που έπαιρνε το Survivor. Τους ανακοινώθηκε μάλιστα σε μια στιγμή που με το Νίκο ήταν πολύ εύθραυστοι ψυχολογικά.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Τριαντάφυλλος και Μαριαλένα έβαλαν στη θέση του τον Ηλία Μπόγδανο - Τα δάκρυα, το ξέσπασμα και το μεγάλο ερώτημα

«Εγώ έφυγα κυρίως για την παράταση που πήρε το παιχνίδι, για να λέμε την αλήθεια. Όταν πρωτομπήκα, δεν πίστευα ότι θα κάτσω τόσο πολύ. Εγώ έλεγα ότι αν κάτσω πάνω από βδομάδα, θα είναι επιτυχία. Ε, μετά όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ξέραμε για τέλη Μαΐου. Στη συνέχεια αυτό έγινε 15 Ιουνίου και πρόσφατα έγινε 15 Ιουλίου. Με το Νίκο μετρούσαμε μέρες για να αντέξουμε, γιατί παθαίναμε συχνά κρίσεις. Είχαμε βάλει ως στόχο την 1η Ιουνίου και κάποια στιγμή λέγαμε ότι μας μένουν 24 ημέρες. Τότε ο Νίκος είχε πάθει κρίση ξανά και προσπαθούσα να τον κρατήσω ψυχολογικά. Την ίδια μέρα μάθαμε για τον ένα μήνα ακόμα».

Για την είσοδο του Σάκη Κατσούλη και το πώς άλλαξε η συμπεριφορά της Μαριαλένας απέναντι τους που ήταν στην παρέα του αρχικά, ο Τζέιμς θέλησε να διευκρινίσει για όσα του καταλόγισε η Μαριαλένα.

«Ο Σάκης θεωρώ ότι απ΄όταν μπήκε, ήξερε τι θέλει να κάνει και ακολούθησε αυτή τη γραμμή. Άργησα να το καταλάβω. Όταν είδα την αλλαγή συμπεριφοράς της Μαριαλένας το κατάλαβα. Τότε τη θεωρούσα φίλη. Της είπα όντως να τον ψηφίσουμε για να φύγει. Όταν είχε πρωτομπεί ο Σάκης, η Μαριαλένα μας είχε πει πολλά. Είχε πάθει ένα σοκ και μας έλεγε "τι κάνει η παραγωγή; θέλει να μου χαλάσει την ψυχολογία;". Όταν της πρότεινα να τον ψηφίσουμε, τότε της άρεσε. Μετά το χρησιμοποίησε εναντίον μου, ότι το έκανα επίτηδες επειδή είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Που τότε δεν το ξέραμε. Εκτός αυτού ο κόσμος έχει δείξει ότι δεν ασχολείται τόσο με το ποιος είναι καλός παίκτης».

Τέλος, αναφέρθηκε και στις συζητήσεις για το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Συζητιέται να κάνω κάτι τηλεοπτικά. Θα με ενδιέφερε κάτι με δικούς μου όρους, ένα πιο δικό μου κόνσεπτ, συζητάμε με την Άννα-Μαρία, έχουμε κάποιες προτάσεις...»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA