Μενού
  • Α-
  • Α+

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή το GNTM ξεκινάει την τηλεοπτική του διαδρομή, με στόχο να έχει προχωρήσει αρκετά όταν θα το δούμε από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Έτσι, ο 4ος κύκλος του GNTM, που θα έχει πάλι μείξη αγόρια με κορίτσια, ξεκίνησε σήμερα, με όλα σχεδόν τα πρόσωπα ίδια, εκτός φυσικά από τη Βίκυ Καγιά, η οποία δε θα βρίσκεται στις επάλξεις της παρουσίασης και της επιτροπής μετά από τρεις σεζόν, με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να την αντικαθιστά.

Καθώς η τηλεοπτική σεζόν τελειώνει για όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα, η παραγωγή του GNTM βάζει μπρος τις μηχανές για ένα καλοκαίρι που θα έχει τρομερές απαιτήσεις για άλλη μια φορά για τα μοντέλα. Άλλωστε, οι δοκιμασίες είναι απαιτητικές και διαρκούν αρκετές ώρες κάτω από υψηλές θερμοκρασίες.

Διαβάστε ακόμη: Σκουλός για GNTM: Έχουμε ρεκόρ συμμετοχών φέτος, μου έκανε εντύπωση η αποχώρηση της Καγιά

Ο Δημήτρης Σκουλός έβαλε το κοινό σε κλίμα, έστω και τόσο πρόωρα, με την ανάρτηση που έκανε σε story στο Instagram. Εκεί απεικονίζονται οι τέσσερις καρέκλες των κριτών, όπου θα κάθονται ο ίδιος, ο Άγγελος Μπράτης και η Ζενεβιέβ και η νεόφερτη Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA