Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα θέατρο του παραλόγου είδαμε για ακόμα μια φορά στο Survivor, αφού η Μπλε Ομάδα, λίγο μετά τη νίκη της στο αγώνισμα επικοινωνίας, είχε πάλι πρόβλημα με τον Τριαντάφυλλο. Στο χθεσινό επεισόδιο ο Τριαντάφυλλος αγωνίστηκε κατά το δοκούν και αλλοίωσε τη φύση του αγωνίσματος και αυτό εξόργισε τους Μπόγδανο-Ασημακόπουλο-Καρολίνα-Κόρομι. Στο σημερινό αγώνισμα που αγωνίστηκε κανονικά και στενοχωρήθηκε που έχασε, η ίδια τετράδα τον σχολίασε ξανά αρνητικά.

«Δεν ξέρει να χάνει, κάνει σαν μικρό παιδί» συμφώνησαν οι 4 των Μπλε μαζί με την Ελένη Χαμπέρη και θα περίμενε κανείς αυτό να ήταν κάτι που αφορούσε μια συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου έξω από την ευγενή άμιλλα. Όμως ο Τριαντάφυλλος αυτή τη φορά δεν έφταιγε σε τίποτα και το μόνο που έκανε ήταν να εκφράσει το πόσο «άχρηστος» νιώθει που έφερε 5 ήττες στην ομάδα του στις 5 φορές που αγωνίστηκε.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Τριαντάφυλλος και Μαριαλένα έβαλαν στη θέση του τον Ηλία Μπόγδανο - Τα δάκρυα, το ξέσπασμα και το μεγάλο ερώτημα

«Δυστυχώς δε μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα με πόντους, αυτό έχει σημασία. Από τη στιγμή που ήμουν κοντά και πάντα έχανα για ένα ή δύο στόχους, είμαι ο πιο ανάξιος εδώ μέσα. Περιμένει τόσο καιρό το μήνυμα που έχει στείλει η γυναίκα μου για να το ακούσω. Είμαι ο χειρότερος παίκτης, ο πιο ανάξιος, δε μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει πόντους. Πονούσα πολύ, αλλά επειδή δεν ήθελα να ακούσω ξανά ότι είμαι καραγκιόζης, έσφιξα τα δόντια και έπαιξα. Εύχομαι τα παιδιά να απολαύσουν το μήνυμα. Εγώ θα ακούσω το παιδί μου και τη γυναίκα μου μόνο όταν φύγω».

Τα παραπάνω ειπώθηκαν ακριβώς μετά το αγώνισμα. Μετά, στην παραλία, ο Σάκης και η Μαριαλένα στάθηκαν αρκετά στις φωνές που έβγαζαν την ώρα που έπαιζαν, ενώ ο Σάκης έκανε λόγο για συμπεριφορά «όπου φυσάει ο άνεμος» και στάθηκε στο πώς διαφέρει η στάση τους ανάλογα με το αν κερδίζουν ή όχι. «Στο χθεσινό αγώνισμα που τους κέρδισα μόνος μου, δεν ήρθαν να μου πουν κάτι, ήταν διασκορπισμένοι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA