Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί οι Άγριες Μέλισσες να βρίσκονται στα τελευταία επεισόδια της δεύτερης σεζόν, όμως τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί από αρκετές εβδομάδες πριν, με το καστ να παίρνει μερικές ανάσες μέχρι τα τέλη Ιουλίου, όταν και θα αρχίσουν τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν. Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει κι αυτό γιατί πέρα από το σενάριο που καθορίζει ποιοι ηθοποιοί συνεχίζουν και ποιοι όχι, υπάρχουν και οι προσθήκες στη σειρά. Στο Πρωινό είχαμε το πρώτο spoiler για ηθοποιό που θα βρίσκεται στο καστ της τρίτης σεζόν.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης έχει να εμφανιστεί αρκετά χρόνια στην τηλεόραση και αυτό συνέβαινε γιατί δεν είχε πειστεί ιδιαίτερα από τις προτάσεις που του είχαν γίνει. Παράλληλα, έχοντας αναλάβει με τη σύζυγό του την καλλιτεχνική διεύθυνση θεάτρου, είχαν εστιάσει στις θεατρικές παραγωγές. Οι Άγριες Μέλισσες όμως είναι μια σειρά που έχει αγκαλιάσει τους ηθοποιούς θεάτρου και έχει προσφέρει δουλειά σε μια περίοδο που το θέατρο «αιμορραγούσε». Σε συνδυασμό με το ότι πρόκειται για μια καλογραμμένη σειρά, ο Χειλάκης αποδέχτηκε την πρόταση της παραγωγής.

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες - Επόμενα Επεισόδια: Ο Δούκας θα πάρει εξουσία στα χέρια του και θα εκδικηθεί

Ο Αλέξης Μίχας ανέφερε στο Πρωινό ότι ο Χειλάκης θα υποδυθεί έναν χουντικό, ο οποίος θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν και φαίνεται να κουβαλάει πολλά μυστικά που μπορούν να διαλύσουν το Διαφάνι. Ας μην ξεχνάμε πως η σειρά στην τρίτη της σεζόν θα τοποθετηθεί χρονικά στην περίοδο της 7ετίας.

Ως προς το σημερινό επεισόδιο, στην εκπομπή προβλήθηκε ένα απόσπασμα από διάλογο ανάμεσα στην Ανέτ και τον Μελέτη. Η Ανέτ τον προειδοποιεί για κάτι, όμως ο Μελέτης επιλέγει να την αγνοήσει και της λέει χαρακτηριστικά «θα καταστρέψεις και μένα, τον γιόκα σου, αν καταδώσεις τον Δούκα». Είναι σίγουρα μια από τις πολύ έντονες σκηνές του επεισοδίου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA