Μενού
  • Α-
  • Α+

Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Ασημακόπουλος και Καρολίνα Καλυβά πάνε να πετύχουν το ακατόρθωτο στο φετινό Survivor. Από κει που ο Σάκης Κατσούλης ήταν με διαφορά ο πιο αντιπαθής παίκτης στο κοινό, με τις πράξεις τους τελευταία τον έχουν ανυψώσει στα μάτια των τηλεθεατών και καταφέρνουν να μπαίνουν εκείνοι στο στόχαστρο. Χωρίς να γνωρίζουμε τι συμβαίνει όλη την ώρα στην παραλία, με το δείγμα αυτών των 3 ωρών που διαρκεί κάθε επεισόδιο, βλέπουμε ότι ο Σάκης μιλάει πλέον μόνο στα αγωνίσματα, με τις επιδόσεις του, ενώ η 4άδα των Μπλε είναι μόνο λόγια, δικαιολογίες για την ακρίβεια και προσπάθεια κάλυψης της αδυναμίας τους.

Το Survivor, ιδίως το φετινό, μας διδάσκει ψυχολογικά πράγματα που θα μπορούσαμε να δούμε στον οποιονδήποτε βιώνει συνθήκες απομόνωσης και περιορισμού σε πολλά σημεία της ζωής του, όπως η άνεση του ύπνου, το μπάνιο, η καθαριότητα και η τροφή. Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε και πώς μπορεί να ενεργήσει η απώλεια, η ήττα σε έναν αγώνα και η παρατεταμένη ηττοπάθεια. Ο Σάκης Κατσούλης είναι πρακτικά ανίκητος, αυτή την εβδομάδα έχει κερδίσει 3 φορές τους Μπλε, ουσιαστικά μόνος του, κι αυτό σίγουρα ενοχλεί την ψυχολογία του ηττημένου.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ο Τριαντάφυλλος δάκρυσε κι αγκάλιασε ένα αγοράκι στο Miami - Το πάρτυ και η συνάντηση με Έλληνες

Μπόγδανος, Ασημακόπουλος, Καρολίνα και σε μικρότερο βαθμό ο Κόρομι, έχουν υποστεί σκληρές ήττες στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας. Την Κυριακή κέρδιζαν 7-2 και ηττήθηκαν με 10-9 μόνο από τον Κατσούλη, αφού πείραξε το μυαλό τους ότι ο Τριαντάφυλλος αποφάσισε στη μέση του παιχνιδιού να μην παίξει. Στο αγώνισμα με τους Τούρκους, το γύρισαν από 9-4  σε 9-9, όμως πάλι ηττήθηκαν στο φινάλε και τέλος στο χθεσινό επεισόδιο κέρδισαν 4-1, απέκτησαν το πλεονέκτημα να παίρνουν πόντο δίχως αγώνα όταν ήταν η σειρά του Τριαντάφυλλου, όμως πάλι ο Κατσούλης τους κέρδισε.

Τα κλάματα που ακολούθησαν από Μπόγδανο, Καρολίνα και Ασημακόπουλο, ήταν ψήγμα μπροστά σε αυτό που έγινε στην παραλία μετά. Ενόσω οι Κόκκινοι και ο Κόρομι βρίσκονταν στο Miami, η τριάδα έτρωγε καρύδα στο κατάλυμα, αλλά περισσότερο έτρωγαν τα σωθικά της φιλίας τους. Η ρήξη ήταν μεγάλη, με τον Ασημακόπουλο να κατηγορεί τους άλλους δύο ότι επηρεάστηκαν πάλι από τον Τριαντάφυλλο, ενώ στη συνέχεια μαζί με τον Μπόγδανο τα έβαλαν με την Καρολίνα.

«Προτιμώ να είμαι στην παραλία και να τρώω καρύδα έξι μήνες, παρά να είμαι στο Μαϊάμι και να είμαι ξεφτίλας κανονικός. Τον έχουμε κάνει μάγκα τον Τριαντάφυλλο, γιατί ασχολούμαστε μαζί του συνεχώς και έχουμε κάνει μάγκα και τον Σάκη, αντί να πούμε ότι δε μας αγγίζει καν, εμείς φταίμε. Η Καρολίνα είναι απόλυτη σαν άνθρωπος και δε μπορείς να κάνεις διάλογο μαζί της, σε τσιμπάει η φωνή της και αυτό σου χαλάει το κέφι, δε μπορεί να βάλει πλάι το εγώ της, κοιτάει την πάρτη της» είπε αρχικά ο Μπόγδανος για τον Τριαντάφυλλο, αποδεικνύοντας πόσο τον πείραξε η ήττα και η αδυναμία του να κερδίσει τον Κατσούλη. Κάτι που φάνηκε και στο ότι τόσο αυτός όσο και η Καρολίνα, έκαναν διαρκώς το ίδιο λάθος στη ρίψη στον στόχο και έχαναν χρόνο.

Ο Ασημακόπουλος ανέφερε ότι «ο Τριαντάφυλλος μας κοροϊδεύει μες στα μάτια μας. Το χειλάκι μου δεν έχει γελάσει τόσο καιρό. Έχουμε να κερδίσουμε καιρό έπαθλο. Η Καρολίνα πρέπει να το δει αλλιώς και να μας ακούσει. Ο Τριαντάφυλλος δεν αλλάζει, το αποδεχόμαστε και πάμε παρακάτω. Δε μου άρεσε η αντίδραση της Κάρολ. Πολύ αρνητικό κλίμα. Το φυσάει και δεν κρυώνει που χάνει από τη Μαριαλένα και την Ελένη».

Η στάση των Μπλε έγινε ακόμα πιο ενοχλητική όταν άρχισαν να σχολιάζουν ξανά τη σχέση του Κατσούλη με τη Μαριαλένα, το οποίο περισσότερο καλό προσέφερε στους δύο ως προς την εικόνα τους στο κοινό και έπληξε τους ίδιους τους Μπλε, παρά το ανάποδο. Γενικώς, οι Μπλε είναι μια ωραία ατμόσφαιρα και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA