Μενού
  • Α-
  • Α+

Όσο το Survivor συνεχίζεται, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μεγάλα έπαθλα. Μία μικρή γεύση έχουν ήδη πάρει άλλωστε, αφού οι δύο ομάδες έχουν μπει στον στίβο μάχης για να διεκδικήσουν έπαθλα όπως αυτό με το καταμαράν, το ελικόπτερο και το ταξίδι στο Μαϊάμι. Αυτή τη φορά, ο Ατζούν Ιλίτζαλι θα χαρίσει ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού, χωρίς όμως οι παίκτες να περάσουν από τη συνηθισμένη διαδικασία του στίβου μάχης, προκειμένου να υπάρχει αντικειμεντικότητα και να έχουν όλοι την ευκαιρία να το διεκδικήσουν.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Έντονες αντιδράσεις για την ατάκα του Ατζούν για το Αιγαίο - «Δε σημαίνει τίποτα αυτή η θάλασσα ανάμεσα μας»

Σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε και το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, οι παίκτες θα αγωνιστούν σε παιχνίδι ερωτήσεων. «Θα δούμε ένα παιχνίδι, το οποίο θυμίζει λίγο τα παιχνίδια ερωτήσεων που βλέπαμε κάθε Κυριακή με τον Γιώργο Λιανό και τις δύο ομάδες. Αυτό το παιχνίδι θα αφορά τους παίκτες και τις μαμάδες τους. Πόσο καλά γνωρίζουν οι παίκτες τις μαμάδες τους και οι μαμάδες τους παίκτες. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα καταλήξουμε σε δύο παίκτες, που θα είναι εκείνοι που θα βρουν τις πιο πολλές σωστές απαντήσεις. Αμέσως μετά, μεταξύ των δύο, θα γίνει ένα στίβος μάχης, ο οποίος, όμως, δεν θα είναι αγωνιστικός. Θα θέλει τύχη», είπε ο δημοσιογράφος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA