Μενού
  • Α-
  • Α+

Η σειρά Dexter, που προβαλλόταν από το 2006 έως και το 2013 είχε κερδίσει τις εντυπώσεις, μέχρι που συνέβη το φινάλε της όγδοης σεζόν. Εκεί τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά και πολλοί φανατικοί της σειράς απογοητεύτηκαν τόσο που σίγουρα δεν φαντάζονταν πως ο Μάικλ Χολ θα επέστρεφε για ακόμα δέκα επεισόδια, τα οποία θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο του 2021. 

Διαβάστε ακόμη: Eternals: Το trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας κυκλοφόρησε και εντυπωσιάζει

Περίπου ένα μήνα πριν, ένα πρώτο trailer κυκλοφόρησε για να πάρουμε μια μικρή γεύση από το τι επρόκειτο να δούμε στην ένατη σεζόν. Σε αυτό εμφανίζεται ο Jim Lindsay, όπως είναι πλέον το όνομά του, ο οποίος κοιτάει την κάμερα με πολλά υποσχόμενο χαμόγελο. Νωρίτερα, κυκλοφόρησε και ένα teaser, για να «ζεσταθούμε» με τον ίδιο να περπατά στους δρόμους μιας αμερικανικής επαρχιακής πόλης και τους κατοίκους να τον χαιρετούν. Στο τέλος, το βλέμμα του σταματά σε ένα μαχαίρι που βρίσκεται σε βιτρίνα και είναι προς πώληση.

Μπορεί το Φθινόπωρο να κάνει πρεμιέρα η ένατη σεζόν, δε λείπουν όμως και τα αρνητικά σχόλια, αφού η σειρά είχε κουράσει στις δύο τελευταίες και είχε προκαλέσει έντονη απογοήτευση. Από την άλλη, στους συντελεστές υπάρχει ενθουσιασμός για τα νέα επεισόδια, ενώ όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Showtime που θα προβληθεί η σειρά: «Θα επαναφέραμε αυτόν τον μοναδικό χαρακτήρα».

Δείτε το teaser: 

https://www.youtube.com/watch?v=Qr5NixKgrz8
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA