Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά από περίπου 3 μήνες προβολής μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, το House of Fame έκλεισε τον όχι και τόσο πετυχημένο κύκλο του και θα είναι μεγάλη έκπληξη αν στο κανάλι του Φαλήρου το επιλέξουν ξανά για το πρόγραμμα τους του χρόνου. Σε όλη αυτή την πορεία το ριάλιτι μουσικής ξεπερνούσε το 10% μόνο στα live της Παρασκευής, αλλά κι εκεί το έκανε με χαρακτηριστική δυσκολία, αν και απέναντι του είχε μόνο τη Φάρμα. Όπως πήγε όλο αυτό το διάστημα, έτσι πήγε και στον τελικό. Ο τελικός ανέδειξε νικητής τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα από τους 6 που βρέθηκαν στη σκηνή του House of Fame για να διαγωνιστούν.

Οι διαγωνιζόμενοι εμφανίστηκαν εις διπλούς σε αυτό το τελευταίο live. Πρώτα τραγούδησαν μια δική τους επιλογή και στη συνέχεια τραγούδησαν ένα τραγούδι που έχουν πει ξανά σε προηγούμενο live. Ο νικητής, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, είπε πρώτα το Μη Χανόμαστε του Δήμου Αναστασιάδη και μετά το Είμαι Αλλού από τις Μέλισσες. Αξίζει να αναφερθεί πως στη διάρκεια της εβδομάδας ο παίκτης είχε διαμαρτυρηθεί έντονα για το συγκεκριμένο τραγούδι, γιατί δεν του ταιριάζει καθόλου τονικά και θεωρούσε πως θα τον εκθέσει. Το οποίο όντως έγινε, γιατί η ερμηνεία του ήταν στα όρια του φάλτσου, όμως φαίνεται πως το κοινό δεν ενοχλήθηκε ιδιαίτερα.

Διαβάστε ακόμη: House of Fame: Πισωγύρισμα για τη Φουρέιρα η παρουσίαση του ριάλιτι

Ο Στέφανος αναδείχθηκε νικητής, με την Ελένη Φουρέιρα να ξεκινάει την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αποκλείοντας τους δύο παίκτες με τις λιγότερες ψήφους και εν τέλει ο Πιτσίνιαγκας να κερδίζει το House of Fame. Μετά τη στιγμή της ανακοίνωσης, έπεσαν όλοι πάνω του και ανέβηκε στη σκηνή η μητέρα του για να τον αγκαλιάσει. 

«Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο που με ψήφισε, εκπλήρωσαν τα όνειρά μου μέσα στο σπίτι και στην ακαδημία του House of Fame. Σας ευχαριστώ πολύ έναν προς έναν και δεν ξέρω τι άλλο να πω» ανέφερε σχετικά ξαφνιασμένος ο Στέφανος. Το έπαθλο του περιλαμβάνει ένα συμβόλιο με την Panik Records, ένα άλμπουμ 12 τραγουδιών, 3-4 βιντεοκλίπ και management από την εταιρεία.

Στα ιδιαίτερα της βραδιάς ήταν και η εμφάνιση του Πάνου Μεταξόπουλου, με τον χορογράφο να γίνεται για λίγο ερμηνευτής. Ο Πάνος Μεταξόπουλος τραγούδησε με έντονα θεατρικό και οπερατικό τρόπο ένα τραγούδι που έχει γράψει ο ίδιος μαζί με την Φραντσέσκα Μπελένις και δε θα ήταν υπερβολή να πούμε πως έδειξε περισσότερη ικανότητα από τους ίδιους τους διαγωνιζόμενους.

Ως προς την τηλεθέαση, το House of Fame έκανε 15,6% και 14,5% σε δυναμικό και γενικό σύνολο, όντας κάτω από τη Φάρμα που ήταν στο 16,1% και στο 21% αντίστοιχα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA