Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία ανάσα πριν τον τελικό του MasterChef, Διονύσης και Μαρίνα θα υποβληθούν απόψε, στις δύο τελευταίες μαγειρικές δοκιμασίες, προκειμένου να αναδειχθεί ο δεύτερος φιναλίστ που θα αντιμετωπίσει την Μαργαρίτα Νικολαΐδη. Ο νικητής του ριάλιτι μαγειρικής θα κερδίσει τον τίτλο και τα 50.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Ο Ατζούν Ιλιτζαλί προσφέρει μυθικό ποσό σε Κοντιζά, Κουτσόπουλο και Ιωαννίδη

Σύμφωνα με το απόσμασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κούκου, δε θα λείπει η συγκίνηση σε αυτή τη μοναμαχία, αφού οι δύο παίκτες κλαίνε λίγο πριν έρθει η στιγμή να σταθούν ενώπιον των τριών κριτών που θα τους ανακοινώσουν τα αποτελέσματα, ενώ συγκινημένη εμφανίζεται και η Μαργαρίτα θα παρακολουθεί από τον εξώστη. Σίγουρα είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για τα παιδιά. Τους βλέπω και τους δύο να σπάνε ψυχολογικά. Δεν είναι πολύ καλά. Η Μαρίνα κλαίει και στεναχωριέμαι. Ο Διονύσης μου φαίνεται είναι έτοιμος να βάλει τα κλάματα. Έχει νευριάσει. Του λέω συγχαρητήρια και με βρίζει. Είναι πολύ έντονη στιγμή και καταλαβαίνω τα παιδιά στο 100%».

«Έχω αστοχίες, αλλά τουλάχιστον έκανα το καλύτερο που μπορούσα. Έχω βγάλει αποτέλεσμα τουλάχιστον, αυτό που ζήτησε και ο σεφ» είπε ο Διονύσης, ενώ η Μαρίνα κλαίγοντας είπε: «Δεν το πιστεύω ότι κατάφερα να τελειώσω. Μεγαλύτερη η δικαίωση θα είναι αν καταφέρω να περάσω στον τελικό. Δεν είναι εύκολο αυτό που έγινε απόψε».

Οι μαγειρικές λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά, ενώ σύμφωνα με το spoiler η παίκτρια που αποχωρεί είναι η Μαρίνα Ντεμολλάι. Έτσι ο τελικός δεν θα είναι γυναικεία υπόθεση, αφού Μαργαρίτα Νικολαΐδη και Διονύσης Σαρακίνης θα βάλουν τα δυνατά τους για να διεκδικήσουν το έπαθλο, στις 9 Ιουνίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA