Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη στην εκπομπή Dark, με τον Θέμη Γεωργαντά, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής η Μιμή Ντενίση, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων, για τη νέα δουλειά που ετοιμάζει, τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Στάθη Ψάλτη, τις πρόσφατες καταγγελίες στο θέατρο, καθώς και για τον πιο παράξενο θαυμαστή που είχε να αντιμετωπίσει.

Διαβάστε ακόμη: Κωστής Μαραβέγιας για την περιπέτεια με κορονοϊό: «Πέρασα δύσκολα, 24 ημέρες στο στούντιο»

Όσον αφορά τη νέα της δουλειά με τίτλο Σμύρνη μου Αγαπημένη, η Μιμή Ντενίση ανέφερε πως το σενάριο το γράφει τρία χρόνια.«Τρία χρόνια γράφω τα σενάριο. Συνεργάστηκα με έναν διεθνή συγγραφέα αλλά κι επειδή εμείς σαν Έλληνες κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Αυτός σαν ξένος μου έβαλε όλες τις απορίες του διεθνούς κοινού».

Για τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης στον χώρο του θεάτρου, που βρήκαν το φως της δημοσιότητας, πριν περίπου τέσσερις μήνες, η Μιμή Ντενίση δήλωσε πως «δεν θεωρώ ότι ήταν ένα θέμα που απασχαλούσε το θέατρο ή τον αθλητισμό. Αφορούσε όλη την κοινωνία. Όλη η κοινωνία είχε από κάτω βιαιότητα και σαπίλα. Οι ηθοποιοί έχουμε έναν άγραφο κανόνα, κανείς δεν θέλει να κλείσει ένα θέατρο που λειτουργεί. Φέτος επειδή ήταν κλειστά τα θέατρα δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουν. Ήταν έκπληξη ότι συνέβαιναν γεγονότα πάρα πολύ βαριά. Όλα τα χρόνια υπήρχαν σκηνοθέτες που ούρλιαζαν. Διαφωνώ πλήρως με αυτό. Είχα τη χαρά να ξεκινήσω με την Αλίκη και να γίνω θιασάρχης από τον δεύτερο χρόνο με τον Γιάννη Φέρτη».

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη πρόσθεσε, επίσης, πως «όποιος έβγαινε καινούριος, τσακ τον έπαιρνε κι αναλόγως του φερόταν. Ακόμα δεν βγήκα από τη σχολή και ήμουν αντίζηλός της στο έργο. Ευτυχώς, ήμουν μελαχρινή. Η ξανθιά που ήταν στη σκηνή είχε περιορισμούς. Εγώ είχα μία μαύρη μαλλούμπα και κάναμε μία συμφωνία. Ο μόνος περιορισμός που μου έβαλε η Αλίκη ήταν ο εξής: Υπήρχε ένα σκαλί στο σκηνικό. Μου είχε πει “εσύ θα περπατάς κάτω από αυτό το σκαλί κι εγώ πάνω από το σκαλί, δεν θα πηγαίνουμε ποτέ στο ίδιο μέρος. Και μετά μου είχε πολλή συμπάθεια. Δεν υπήρξε κόντρα μεταξύ μας. Λύσσαγαν ποια είναι η εθνική σταρ. Με πολύ χιούμορ όταν με έβλεπε που έλεγε “εγώ θα είμαι για πάντα η εθνική σταρ” και της έλεγα “έπεσε μέχρι και το τέλος του Βερολίνου, δεν υπάρχουν πια εθνικά είναι όλα διεθνή”».

Ο Θέμης Γεωργαντάς τη ρώτησε και για τη μεγαλύτερη αμοιβή που έχει ζητήσει ποτέ ηθοποιός σε θεατρική παράσταση, με την ίδια να λέει το όνομα του Στάθη Ψάλτη, ο οποίος μετά την επιτυχία της Θεοδώρας, της πρώτης σεζόν, είχε ζητήσει από τον παραγωγή 18 εκατομμύρια δραχμές. «Δεν τον κρατήσαμε και ήταν πολύ κακό γιατί ο ίδιος είχε τεράστια επιτυχία».

Τέλος, η ηθοποιός και θιασάρχης, αποκάλυψε στην εκπομπή τον πιο παράξενο θαυμαστή που είχε, ο οποίος δε δίστασε να πάρει τη τηλέφωνο τη μητέρα της και να τη ρωτά πού είναι η ηθοποιός γιατί έχουν μαζί δύο παιδιά. «Είχα ένα θαυμαστή ο οποίος θεωρούσε ότι είμαστε παντρεμένοι. Έπαιρνε τηλέφωνα στο πατρικό μου και έλεγε στη μητέρα μου που είναι η Μιμή, έχουμε υποχρεώσεις και δύο παιδιά. Η μητέρα μου που είχε πλάκα του είπε αφού είσαι ο άντρας της θα ξέρεις ότι είναι στο θέατρο. Μετά του έβαλε τις φωνές και αυτός είπε: "γιατί μου φωνάζετε μητέρα;". Μετά ήρθε στο θέατρο και σηκώθηκε την ώρα της σκηνής και φώναζε όρθιος "ποιος είσαι εσύ και δεν σου αρέσει η Μιμή"; Έγινε χαμός τότε. Ερχόταν μόνιμα στο καμαρίνι και μου έλεγε για τα παιδιά μας. Τον έδιωξε τελικά η ιδιαιτέρα μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA