Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το MasterChef, αφού ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9 Ιουνίου, στις 21:00, με την ανακοίνωση του νικητή να πραγματοποιείται σε ζωντανή μετάδοση. Οι δύο φιναλίστ, Μαργαρίτα Νικολαΐδη και Διονύσης Σαρακίνης, καλούνται στην τρίτη μαγειρική διαδικασία του τελικού, να φέρουν εις πέρας το πιο απαιτητικό πιάτο που έχει περάσει ποτέ, με χρονικό όριο τις τρεις ώρες.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Η απάντηση των τριών κριτών στην «χρυσή» πρόταση του Ατζούν - Η αντιπρόταση του Star

Όπως ακούγεται να λέει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο trailer, για την αποψινή δοκιμασία, ο Σουηδός σεφ Fredrik Berselius, που είναι βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin ταξίδεψε από τη Νέα Υόρκη αποκλειστικά για το MasterChef και την Χαλκιδική, όπου έγιναν τα γυρίσματα. Η μονομαχία θα φέρει έναν από τους δύο παίκτες, Μαργαρίτα και Διονύση, πιο κοντά στο έπαθλο των 50.000 ευρώ και τον τίτλο της επόμενης Ελληνίδας ή του επόμενου Έλληνα MasterChef.

Στο αποψινό επεισόδιο, η κορυφαία πρόκληση θα φέρει ένταση και αγωνία στους δύο φιναλίστ, φέρνοντας μεγάλη κόντρα μεταξύ τους. «Το αν θα μαγειρέψει καλά  η Μαργαρίτα ποσώς με ενδιαφέρει, εγώ θέλω να κάνω τη δουλειά μου. Θέλω να βγάλω το αποτέλεσμα που πρέπει και από ΄κει και πέρα ο καθένας το δρόμο του», λέει ο Διονύσης στην κάμερα του MasterChef.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA