Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ισπανική σειρά La Casa de Papel, που σημείωσε τεράστια επιτυχία και άνοιξε το δρόμο για τις ισπανικές παραγωγές, χάρη στο Netflix, θα επιστρέψει για την πέμπτη και τελευταία σεζόν, η οποία θα χωριστεί σε δύο μέρη των πέντε επεισοδίων. Σύμφωνα με το trailer, η ισπανική πρωτεύουσα θα ζήσει στιγμές χάους, εκεί όπου εκτυλίσσεται η δεύτερη μεγάλη ληστεία της Banco Madrid, με τη συμμορία να έρχεται αντιμέτωπη μέχρι και με τον ισπανικό στρατό.

Διαβάστε ακόμη: Casa de Papel: Η νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα μας προετοιμάζει για το φινάλε

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 3 Σεπτεμβρίου, με το δεύτερο μέρος να γίνεται διαθέσιμο στις 3 Δεκεμβρίου. Μέχρι να φτάσει ο μήνας που τα πέντε πρώτα επεισόδια θα «προσγειωθούν» στο Netflix, και προκειμένου το ενδιαφέρον να μείνει ζωντανό, κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες, με τη συμμορία του Professor σε θέση μάχης, αφού εκτός από την αστυνομία, έχει να αντιμετωπίσει και τον ισπανικό στρατό.

Ο πόλεμος θα είναι μεγάλος και ενδεχομένως να υπάρξουν και απώλειες. Βέβαια, αυτή που δεν χωνεύεται με τίποτα, είναι εκείνη της Ναϊρόμπι, που προκάλεσε συγκίνηση στους φανατικούς θαυμαστές της σειράς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA