Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο συνταρακτικό φινάλε του δεύτερου κύκλου της σειράς «Άγριες Μέλισσες» αναφέρθηκε η Ελένη Καρακάση, αποκαλύπτοντας πως ξέσπασε σε κλάματα. 

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η Δρόσω και ο Κωνσταντής θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές

«Όταν διάβασα τα τελευταία σενάρια στις Άγριες Μέλισσες ενθουσιάστηκα, συγκινήθηκα, στεναχωρήθηκα που έφυγαν δυο τόσο ωραίοι πρωταγωνιστές. Η Κάτια Δανδουλάκη και ο Γιώργος Γάλλος», είπε η Ελένη Καρακάση στο STAR. «Το τέλος τους το έμαθα διαβάζοντας τα σενάρια. Δεν ρωτάω ποτέ. Ούτε για τον δικό μου ρόλο ούτε για κάποιον άλλον» πρόσθεσε η ηθοποιός. 

«Στεναχωρήθηκα γιατί είχαμε δεθεί πάρα πολύ, είναι εξαιρετικοί συνεργάτες αλλά ήταν τόσο δυνατά τα φινάλε τους και τόσο συγκινητικά… Όταν τα διάβαζα έκλαιγα! Όχι, όταν τα παίζαμε και κάναμε αυτές τις σκηνές. Η σκηνή στο χωριό, που φέρνουν νεκρούς την Κάτια και τον Γιώργο, ήταν σπαρακτική», ανέφερε η Ελένη Καρακάση. 

Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο 

Στα μέσα Ιουλίου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο της σειράς. Τα σκηνικά ήδη ετοιμάζονται ενώ συνεχίζονται πυρετωδώς τα κάστινγκ για τους τους ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν πέντε νέους χαρακτήρες. Στον τρίτο κύκλο της σειράς, καταλυτικό ρόλο θα παίξουν ο Δούκας και η Μυρσίνη στις εξελίξεις. 

Ο Δούκας και η Μυρσίνη αποδείχτηκαν πολύ... σκληροί για να πεθάνουν και να τιμωρηθούν για όλα όσα έχουν κάνει. Ωστόσο, η μαύρη νύχτα που πέρασε το Διαφάνι στις Άγριες Μέλισσες και ο θάνατος του Μιλτιάδη και της Ανέτ οδήγησαν το άλλοτε κραταιό και ισχυρό ζευγάρι του κάμπου σε μια προσωπική εξορία στη Λάρισα.

Στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου, όλοι τους θεωρούν υπεύθυνους για το θάνατο των δύο αγαπημένων τους προσώπων και τους έδιωξαν από το χωριό. Το τελειωτικό χτύπημα όμως τους το έδωσαν τα παιδιά τους, τα οποία τους μίλησαν με τον πιο σκληρό τρόπο.

Ο Δούκας για πρώτη φορά αισθάνεται αδύναμος και ανήμπορος να αντιδράσει, γι’ αυτό και στον τρίτο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες θα τον δούμε να συνεχίζει τη διαμονή του στο σπίτι στη Λάρισα. Για πρώτη φορά όμως είναι μόνος του με τη Μυρσίνη. Το σοκ και για τους δύο είναι μεγάλο, αλλά δεν θα τα παρατήσουν,

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA