Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σάκης Κατσούλης τερμάτισε πρώτος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεύτερη, στο αγώνισμα κατάταξης στο επεισόδιο της Δευτέρας του Survivor.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Η Μαριαλένα έπαιξε με πυρετό και κέρδισε - Πρώτος ο Σάκης στον αγώνα κατάταξης 

Οι χρήστες του Twitter εξοργίστηκαν με τον Σάκη και την Μαριαλένα, υποστηρίζοντας πως «έκλεψαν» και «προωθούνται από την παραγωγή».  Συγκεκριμένα, στο αγώνισμα κατάταξης υπήρχε ένα παζλ, που οι παίκτες καλούνταν να λύσουν με ξύλινα κομμάτια. Ένα πλάνο έδειξε τον Σάκη Κατσούλη να μην τοποθετεί σωστά το πλακίδιό του και να προχωρά στις βολές.

Οι χρήστες του Twitter, όμως, διαμαρτυρήθηκαν και για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία ως γυναίκα είχε προνόμιο στις βολές, με το να βρίσκεται πιο κοντά στον στόχο, σε σχέσεις με τους άνδρες.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σάκης Κατσούλης, Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Κορόμι έβαλαν τα δυνατά τους στο επεισόδιο της Δευτέρας στον αγώνα κατάταξης. Ο Γιώργος Κορόμι αποκλείστηκε και θα παρακολουθήσει ο θεατής τον επόμενο αγώνα κατάταξης. 

Την Κυριακή 4 Ιουλίου και τη Δευτέρα 5 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί σε ζωντανή μετάδοση από το ανοιχτό θέατρο του Άλσους Γαλατσίου ο ημιτελικός και ο τελικός του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA