Μενού
  • Α-
  • Α+

Σπάνια εμφάνιση έκανε ο Πέτρος Φιλιππίδης στο κέντρο της Αθήνας και φρόντισε να περάσει απαρατήρητος. Ο ηθοποιός αποφεύγει πια να κάνει οποιαδήποτε δημόσια εμφάνιση έπειτα από τον σάλο που έγινε γύρω από το όνομά του. Αυτή την φορά λοιπόν, ήταν ντυμένος κάζουαλ, αρκετά καμουφλαρισμένος, τόσο που ούτε καν φαινόταν το πρόσωπό του.

Διαβάστε ακόμη: Aνδρέας Γεωργίου: Το τρέιλερ της νέας σειράς «η γη της ελιάς» που θα έρθει στο Mega τη νέα σεζόν 

Ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε στον περίπατο να μιλάει στο κινητό. Φορούσε καπέλο, γυαλιά ηλίου, μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό μέχρι και μπαντάνα στο λαιμό του!

Είναι η πρώτη φορά ο Πέτρος Φιλιππίδης εθεάθη να περπατάει στο κέντρο και να περνάει απαρατήρητος από τον κόσμο. Αλλωστε, με τόση προστασία δύσκολα θα μπορούσε κανείς να τον αναγνωρίσει.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως το πειθαρχικό συμβούλιο του Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, υπό την προεδρία του ηθοποιού Πασχάλη Τσαρούχα, στην συνεδρίαση που έγινε στις 14 Ιουνίου, σχετικά με τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση που είδαν το φως της δημοσιότητας και αναστάτωσαν τον χώρο του θεάτρου, αποφάσισε τη διαγραφή του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA