Μενού
  • Α-
  • Α+

Η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη θα μας απασχολεί μέχρι να κάνει πρεμιέρα. Το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού ρεπορτάζ έχει επικεντρωθεί τις τελευταίες εβδομάδες στα πρόσωπα που θα την πλαισιώσουν στη νέα της εκπομπή στο MEGA.

Διαβάστε ακόμηΣάββας Πούμπουρας: Τι είπε με αφορμή την ανάρτηση των Ρένεση, Μπάρκα

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φεύγει από τον ΑΝΤ1 και τη Φαίη Σκορδά και βρίσκεται στο πλευρό της... ωραίας Ελένης. Ο Ουγγαρέζος ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που συζήτησαν αλλά λόγω του συμβολαίου του δεν έκανε καμιά κίνηση, πριν κλείσει η σεζόν, για να επισημοποιηθεί η συνεργασία και με τις υπογραφές του συμβολαίου. 

Στο πλευρό της θα βρεθεί φυσικά και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ο οποίος έφυγε από τη Ναταλία Γερμανού για να βρεθεί ξανά με την Ελένη Μενεγάκη. Ενώ το ενημερωτικό κομμάτι της εκπομπής πρόκειται να αναλάβει ο Γιάννης Μούτσος  καθώς ο Τάσος Τεργιάκης παραμένει στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Τέλος, η γυναικεία παρουσία που θα βρίσκεται ξανά στο τραπέζι της εκπομπής, είναι η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Μάλιστα αν τελικά συμφωνήσουν σε όλα και πέσουν οι υπογραφές ο Σάββας Πούμπουρας θα είναι κι αυτός μέλος της ομάδας που θα αποτελέσει την φετινή τηλεοπτική έκπληξη της σεζόν

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA