Μενού
  • Α-
  • Α+

Kόντρα ξέσπασε μεταξύ του δημοσιογράφου Πάσχου Μανδραβέλη και του avgi.gr, με αφορμή ένα tweet του πρώτου, το οποίο προκάλεσε... χαμό στα κοινωνικά δίκτυα. Ο δημοσιογράφος σε ανάρτησή του στο Twitter, ισχυρίστηκε ότι η ιστοσελίδα της εφημερίδας «Η Αυγή» προωθεί διαφήμιση χουντικού περιεχομένου και μάλιστα πόσταρε και φωτογραφία με αγγελία για σημαίες της Χούντας από την αρχική σελίδα του avgi.gr.

Ωστόσο, όπως επισήμανε το avgi.gr επρόκειτο για τις διαφημίσεις της Google, τις που εμφανίζονται στον χρήστη ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις αναζητήσεις του. Η κόντρα συνεχίστηκε καθώς το avgi.gr τον εγκάλεσε επειδή δεν ζήτησε συγγνώμη: «Με προκλητικό τρόπο προσπαθεί να κρατήσει σε μία μασχάλη, δυο καρπούζια και παραληρεί στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, με ένα θρεντ δώδεκα αναρτήσεων, με μια ιδιότυπη ακράτεια στα social media. Ο δημοσιογράφος που δέχθηκε βροχή επικριτικών, ειρωνικών και χλευαστικών σχολίων για την ανάρτησή του που υποστηρίζει ότι το avgi.gr διαφημίζει σημαίες της 21ης Απριλίου, ενώ πρόκειται απλώς για αυτοματοποιημένες διαφημίσεις της google ads που συνδέονται με τις προτιμήσεις και τις αναζητήσεις που κάνει ο κάθε χρήστης ξεχωριστά, δεν έχει το σθένος να ζητήσει συγγνώμη και να παραδεχθεί το λάθος του και συνεχίζει προκλητικά να επιδίδεται σε φληναφήματα. Έτσι ανακατεύει το «mea culpa», το «θα δεχθώ ότι έγραψα ανοησία» και την όψιμη πληροφόρησή του περί αναζητήσεων και cookies στο χώρο του διαδικτύου, με γελοίες ειρωνείες για την «Αυγή» και την Αριστερά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA