Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο,τι υπήρχε και δεν υπήρχε στην αγορά έχει εξασφαλίσει το MEGA, με αποτέλεσμα να είναι ο αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής του... μεταγραφικού παζαριού στα κανάλια. Μετά την Κατερίνα Καινούργιου, τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, την Ελένη Μενεγάκη, την Αγγελική Νικολούλη και πολλούς ακόμη, ήρθε η σειρά για τη Σίσσυ Χρηστίδου να επισημοποιήσει τη συμφωνία με το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η παρουσιάστρια, μαζί με τα περισσότερα μέλη της ομάδας που έκανε σπουδαία νούμερα στο OPEN, μετακομίζει από το Κορωπί στη Συγγρού για να συνεχίσει τις εκπομπές στο ίδιο μοτίβο, δηλαδή κάθε Σάββατο και Κυριακή. Το φλερτ της Σίσσυς Χρηστίδου με το MEGA κρατούσε εδώ και μήνες και η πιάτσα «βούιζε» για οριστική συμφωνία προτού καλά - καλά ολοκληρώσει τη σεζόν στο OPEN.

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, στο δυναμικό του τη Σίσσυ Χρηστίδου. Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι η ήρεμη δύναμη της ψυχαγωγίας. Το γελαστό πρόσωπο που εμπιστεύεται και ακολουθεί ο τηλεθεατής επειδή εμπιστεύεται την αλήθεια και την αυθεντικότητά της. Η Σίσσυ Χρηστίδου διαθέτει το σπάνιο χάρισμα της ζεστής και ουσιαστικής επικοινωνίας με τον κόσμο κι αυτό την κάνει ξεχωριστή.

Από το ξεκίνημά της στην τηλεόραση της Θεσσαλονίκης, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, μέχρι σήμερα διατηρεί στο ακέραιο τον αυθορμητισμό της και την θετική της προσέγγιση στα θέματα που απασχολούν την εκπομπή της. Η Σίσσυ Χρηστίδου έρχεται στο MEGA και θα ομορφύνει τα Σαββατοκύριακά μας. Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε πολλές ευχάριστες τηλεοπτικές στιγμές», ανέφερε η ανακοίνωση του MEGA, ενώ η ίδια με story στο Ιnstagram έκανε τη σχετική αναφορά στον Νίκο Κοκλώνη και την εταιρεία παραγωγής του, την Barking Well.

Με την προσθήκη (και) της Χρηστίδου, το MEGA γίνεται πανίσχυρο στον ψυχαγωγικό τομέα, ενώ είναι σαφές πως έχει επενδύσει τα περισσότερα χρήματα από οποιοδήποτε άλλο κανάλι προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού την επόμενη σεζόν. Την ίδια στιγμή, στο OPEN είναι υποχρεωμένοι να αναζητήσουν (και) την αντικαταστάτρια της Χρηστίδου, καθώς οι αποχωρήσεις συνεχίζονται. Η Μπέττυ Μαγγίρα και η Ελένη Τσολάκη θεωρούνται τα φαβορί για να καλύψουν με κάποιο τρόπο τα κενά των Καινούργιου και Χρηστίδου, αλλά τίποτα ακόμη δεν είναι βέβαιο και οριστικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA