Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Big Brother είναι προ των πυλών. Ο Μεγάλος αδερφός είναι έτοιμος να καλωσορίσει τους νέους παίκτες και το τηλεοπτικό κοινό στο σπίτι του «βασιλιά» των ριάλιτι. Πάνω από 13.000 ήταν οι συμμετοχές για το ριάλιτι του ΣΚΑΙ ξεπερνώντας κάθε προσδοκία και δημιουργώντας νέο ρεκόρ συμμετοχών. Χιλιάδες άνδρες και γυναίκες, κάθε ηλικίας, από Ελλάδα και εξωτερικό δήλωσαν πρόθυμοι να βρίσκονται 24 ώρες 7 ημέρες την εβδομάδα, μπροστά από τις κάμερες, υπό το άγρυπνο μάτι του Big Brother και να συμμετάσχουν σε αυτό το τηλεοπτικό, κοινωνικό πείραμα.

Διαβάστε ακόμηBig Brother: Παρουσιαστές οι Γρηγόρης Γκουντάρας και Νάταλι Κάκκαβα - Σχολιασμός από τη Γραμμέλη

Αν και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η πρεμιέρα, δεν αποκλείεται να το δούμε στα τέλη Αυγούστου. Άλλωστε το τρέιλερ που παίζεται προετοιμάζει το κοινό για την πρεμιέρα της νέας σεζόν. Τότε θα μάθουμε και τους 14 παίχτες που θα μπουν εσώκλειστοι στο σπίτι καθώς το κανάλι όπως και στον προηγούμενο κύκλο του Μεγάλου αδερφού ήθελε να είναι έκπληξη και να τους γνωρίσει το κοινό την μέρα που θα μπουν στην βίλα.

Έτσι όσα ονόματα έχουν διαρρεύσει κατά καιρούς μπορεί να έκαναν ραντεβού με την παραγωγή αλλά δεν είναι απαραίτητο ότι θα μπουν και μέσα στο reality. Οι πληροφορίες θέλουν κάποια άτομα μάλιστα να μπαίνουν και κατά την διάρκεια προβολής, δίνοντας έτσι αέρα ανανέωσης σε όσους το παρακολουθούν. Ο Μεγάλος Αδελφός όμως ανακαινίζει το σπίτι του και προσθέτει νέα στοιχεία προετοιμάζοντας το έδαφος για μια πιο απαιτητική και περιπετειώδη version του παιχνιδιού αφού οι αποστολές φέτος θα δυσκολέψουν τη ζωή των παικτών και θα γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Το Captain’s Room γίνεται ένα υπερπολυτελές δωμάτιο όπου ο εκάστοτε αρχηγός θα έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει ακόμα περισσότερα προνόμια. Έτοιμοι να αναλάβουν τους ρόλους τους είναι και οι παρουσιαστές Γρηγόρης Γκουντάρας και Νάταλι Κάκκαβα ενώ η Αφροδίτη Γραμμέλη θα είναι η σχολιάστρια. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA