Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στον τρίτο κύκλο της πετυχημένης σειράς του ANT1 «Άγριες Μέλισσες». Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Αγριες Μέλισσες» βρίσκονται και αυτή την εβδομάδα σε μίνι διακοπές και θα επιστρέψουν στο πλατό από τη Δευτέρα, 23 Αυγούστου. Την ώρα, λοιπόν, που οι ηθοποιοί απολαμβάνουν και τις τελευταίες μέρες χαλάρωσης, το συνεργείο δουλεύει πυρετωδώς για να κάνει κάποιες αλλαγές στα σκηνικά αλλά και το ενδυματολογικό για να δημιουργήσει το νέο βεστιάριο.

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες - Χρήστος Πλαΐνης: Η backstage φωτογραφία από τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου

Έρωτες προ των πυλών στις Αγριες Μέλισσες

Η σειρά «Αγριες Μέλισσες» θα ανανεωθεί με νέα πρόσωπα που θα έρθουν να ξετυλίξουν παράλληλες ιστορίες. Μπορεί, λοιπόν, στο τέλος του προηγούμενου κύκλου να είδαμε τον Ακύλα Μεγαρίτη (Αιμίλιο Χειλάκη), φέτος όμως θα τον γνωρίσουμε καλύτερα αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, θα εγκατασταθεί στο Διαφάνι μαζί με τη γυναίκα του Ζωή (Μαρκέλλα Γιαννάτου) και τα δύο παιδιά τους.

Εδώ, λοιπόν, η ιστορία επαναλαμβάνεται κατά κάποιο τρόπο αφού ο Μελέτης που έχει νέο αφεντικό τον Ακύλα θα ερωτευτεί την κόρη του, όπως συνέβη και παλαιότερα και με την Πηνελόπη. Ο έρωτας θα φέρει σε κίνδυνο το ζευγάρι. Η αγάπη του όμως για την Πηνελόπη δεν έχει σβήσει και όταν εκείνη επιστρέψει από το Παρίσι θα δυσκολέψουν περισσότερο τα πράγματα. 

Από την άλλη νέα είσοδος είναι και αυτή του Πέτρου Ορφανίδη (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος), ο οποίος είναι το νέο αφεντικό της Ασημίνας. Και εδώ, λοιπόν, δεν θα αργήσει να χτιστεί μια συμπάθεια. Εκείνη εργάζεται στην εφημερίδα ως γραμματέας και η έλξη ανάμεσά τους δεν θα αργήσει να φανεί. Μια νέα δυνατή φιλία ή ένας νέος έρωτας; Αυτό θα το δούμε κατά την διάρκεια της σεζόν. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA