Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονίζει ο Νίκος Ξανθόπουλος στο τελευταίο αντίο για τον φίλο και κουμπάρο του, Ανέστη Βλάχο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Τρίτης, 24 Αυγούστου, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Ο Νίκος Ξανθόπουλος ήξερε όσο λίγοι τον Ανέστη Βλάχο. Ηταν φίλοι, ήταν κουμπάροι, ήταν σαν οικογένεια... Και γι' αυτό με τον θάνατο του Ανέστη Βλάχου, ο Νίκος Ξανθόπουλος συγκλονίζει με το δικό του αντίο, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, στον «κακό» του ελληνικού σινεμά: «Εγώ δεν είχα αδερφό, εσύ ήσουν ο αδερφός μου. Καλό σου ταξίδι ΑΝΕΣΤΗ. Σε λίγο έρχομαι κι εγώ...». 

Διαβάστε ακόμηΑνέστης Βλάχος: Πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός

Αυτή η ανάρτηση που έκανε ο Νίκος Ξανθόπουλος για τον Ανέστη Βλάχο ήταν αρκετή για να ξεκινήσουν και άλλοι συνάδελφοί του να λένε το δικό τους αντίο στον ηθοποιό. Ο χαμός του Ανέστη Βλάχου σκόρπισε απέραντη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Τα λόγια, ωστόσο, του Νίκου Ξανθόπουλου ραγίζουν καρδιές αφού πολλοί ήξεραν τον ισχυρό δεσμό που είχαν οι δύο άντρες. Εκτός από φίλοι ήταν και κουμπάροι. Έτσι επισφράγισαν την αγάπη και την εκτίμηση που είχε ο ένας στο πρόσωπο του άλλου. Έγιναν οικογένεια και αν και δεν βρίσκονταν συχνά, ο ένας είχε πάντα έναν καλό λόγο για τον άλλον.

Με τον χαμό του Ανέστη Βλάχου, ο Νίκος Ξανθόπουλος έκλεισε έναν κύκλο ζωής και παράλληλα ένα κομμάτι από την καρδιά του. Ο Ανέστης Βλάχος, από την άλλη, όποτε μιλούσε για τον φίλο του εκτός από τα καλά λόγια πρόσεχε κανείς πως τα μάτια του υγραίναν και φαινόταν να κάνει προσπάθεια για να μην κυλίσουν δάκρυα. Άπειρες οι ιστορίες και τα περιστατικά που διηγούταν για τις συναντήσεις τους.  

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnikos.xanthopoulos.969%2Fposts%2F1966011943563585&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA