Μενού
  • Α-
  • Α+

Η δημοφιλής σειρά La Casa de Papel επέστρεψε από σήμερα Παρασκευή (3/9) στο Netflix με το πρώτο μέρος του τελευταίου κύκλου της σειράς, ο οποίος αναμένεται να είναι συναρπαστικός. Ο δημιουργός της ισπανικής επιτυχίας, Αλεξ Πίνα έχει προαναγγείλει ότι η τελευταία σεζόν θα είναι είναι η πιο επική από όλες τις προηγούμενες. Η πέμπτη σεζόν του «La Casa de Papel» αποτελείται από πέντε επεισόδια με το σύνθημα να είναι «Ελευθερία ή Θάνατος» για τους ληστές.

Διαβάστε ακόμη: Ούρσουλα Κορμπερό: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση λίγο πριν την πρεμιέρα του «La casa de papel»

Οι ληστές κάνουν φινάλε, με το πρώτο σετ πέντε επεισοδίων του La Casa De Papel να έχει ανέβει στο Netflix από το πρωί της Παρασκευής. Το οριστικό «αντίο» με άλλα πέντε επεισόδια είναι προγραμματισμένο να ανέβει στο Netflix στις 3 Δεκεμβρίου. Πυροβολισμοί και κυνηγητό που δεν περιμένει κανείς, έξυπνες κινήσεις και απρόβλεπτες εξελίξεις συνθέτουν το σκηνικό της πέμπτης σεζόν, μιας από τις πιο δημοφιλείς, μη αγγλόφωνες, σειρές του Netflix που κατά την τέταρτη σεζόν συγκέντρωσε πάνω από 65 εκατομμύρια προβολές.

La Casa de Papel: Οι τίτλοι των πέντε πρώτων επεισοδίων

  1. The End of the Road
  2. Do You Believe in Reincarnation?
  3. Welcome to the Show of Life
  4. Your Place in Heaven
  5. Live Many Lives

Το trailer της 5ης σεζόν

Πριν από λίγο καιρό, το Netflix είχε δώσει στη δημοσιότητα το τρέιλερ της τελευταίας σεζόν του La Casa De Papel με τίτλο «Ελευθερία ή θάνατος», το οποίο είναι γεμάτο δράση, αγωνία και καταστροφή, με την «Τόκιο» να περιγράφει τις 100 ώρες που έχει περάσει η συμμορία ενώ είναι κλεισμένη στην Τράπεζα της Ισπανίας. Η μεγαλύτερη δυσκολία είναι μπροστά τους, καθώς σε αυτή τη σειρά επεισοδίων, με τον τίτλο «La Casa de Papel Part 5, Volume 1» η συμμορία έχασε τον «Καθηγητή», ο οποίος συνελήφθη από τη «Σιέρρα» και δεν φαίνεται να έχει κάποιο σχέδιο για να ξεφύγει.

Η συμμορία ενημερώνεται από τον «Καθηγητή» ότι ο συνταγματάρχης Tamayo συγκεντρώνει στρατό για να εισβάλει στην Τράπεζα της Ισπανίας και να βάλει ένα τέλος στην ιστορία και προετοιμάζεται για τη μεγαλύτερή της μάχη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA