Μενού
  • Α-
  • Α+

Η σειρά «Σασμός» έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με τις συνταρακτικές εξελίξεις να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον. Στο επεισόδιο της Δευτέρας (13/9) ο Αστέρης δεν μπορεί να πιστέψει πως ξαναβρήκε, στο πρόσωπο της Αργυρώς, την Άρτζι. Η αποκάλυψη, ωστόσο, της ταυτότητάς τους, θα φέρει και τους δύο μπροστά σε μία πραγματικότητα αβάσταχτη, που δύσκολα θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός: Ο Νίκος Μουτσινάς τρολάρει τη σειρά - Το απολαυστικό trailer για την πρεμιέρα του

Στο 6ο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» θα δούμε την Ασπα και τον Στεφανή να ζουν τον παράνομο και θυελλώδη έρωτά τους, κινώντας όμως τις υποψίες του Μαθιού. Η Στέλλα αναζητά σπίτι για να στεγάσει την κοινή ζωή της με τον Αστέρη, την ίδια ώρα που ο Νικηφόρος προσπαθεί να βρει τα πατήματά του στη σχέση του με την Τζένη.

Τα συναισθήματα της Αργυρώς είναι τόσο έντονα και βασανίζεται από τις τύψεις γιατί δεν μπορεί να αντέξει ότι αισθάνεται έτσι για το γιο του φονιά του πατέρα της. Ένα παράνομο ραντεβού, σε απόμερη τοποθεσία, θα αποδειχτεί η πρώτη δοκιμασία της σχέσης τους. Θα γίνει αυτή η συνάντηση ή ο έρωτάς τους θα έχει άδοξο τέλος;

Δείτε το trailer για το επόμενο (13/9) επεισόδιο της σειράς Σασμός

Από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου η σειρά «Σασμός» του Alpha θα προβάλλεται στις 21:00

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA