Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη σκηνή του The Voice στον ΣΚΑΪ εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου (2/10) η νεαρή παίκτρια Ελευθερία Τσαγκίρη, η οποία ερμήνευσε το τραγούδι «Σε ποια θάλασσα αρμενίζεις» και το είπε και στη νοηματική, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα. Η 23χρονη εμφανίστηκε στο The Voice και τράβηξε το ενδιαφέρον της Έλενας Παπαρίζου και του Σάκη Ρουβά, οι οποίοι την ήθελαν στην ομάδα τους.

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Μουτσινάς: Βρέθηκε στη σκηνή του The Voice - Πάγωσαν οι κριτές

Η Ελευθερία αναφερόμενη στην απόφασή της να ερμηνεύσει το τραγούδι και στη νοηματική, είπε ότι ήθελε να περάσει ένα μήνυμα. «Το έκανα ταυτόχρονα και στη νοηματική όσο τραγούδαγα. Τραγουδάω από μικρή και έβλεπα όλο αυτό στην τηλεόραση. Σήμερα ήθελα να με ακούσουν και όσοι έτυχε να μην ακούνε. Μουσική για όλους, ήθελα να το περάσω αυτό. Η γενιά μου μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο και εγώ ονειρεύομαι τον κόσμο με τη μουσική να μην έχει όρια και περιορισμούς» είπε η 23χρονη η οποία εργάζεται ως ειδική παιδαγωγός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA