Μενού
  • Α-
  • Α+

Αλλάζουν πάλι οι ισορροπίες στις «Αγριες Μέλισσες» καθώς, σύμφωνα με το spoiler που έδωσε ο Βαγγέλης Περρής στο «Πρωινό» για τη συνέχεια της σειράς του ANT1, οι σχέσεις του Κωνσταντή και του Νικηφόρου ανατρέπονται και πάλι, βυθίζονται στην ένταση και αλλάζουν τα πάντα. Στην εκπομπή μεταδόθηκαν και αποκλειστικές εικόνες από το επεισόδιο της σειράς «Αγριες Μέλισσες» που θα προβληθεί απόψε, Τετάρτη (6/10) , στις 22:00 στον ΑΝΤ1.

Διαβάστε ακόμη: Τηλεθέαση: Ο «Σασμός» σαρώνει τα πάντα - Τι νούμερα κάνουν «Αγριες Μέλισσες» και GNTM 

Στο απόσπασμα, ο ταχυδρόμος της περιοχής, ο Βαγγέλης, παραδίδει στον Παναγιώτη, την Ουρανία και την Δρόσω τρία γράμματα από την Λέρο. Είναι τα πρώτα γράμματα που κατάφεραν να στείλουν οι Προκόπης, Μπάμπης και Λάμπρος αντιστοίχως, στους αγαπημένους τους και είναι η πρώτη επικοινωνία τους μετά την σύλληψη τους και την εξορία τους από το καθεστώς.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

Αγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής καταρρέει - Δούκας και Μυρσίνη επιστρέφουν στο Διαφάνι

Στο πώς κυλάει η ζωή στο Διαφάνι δύο εβδομάδες μετά μας μεταφέρει το νέο επεισόδιο της Τετάρτης (6/10) στη σειρά του ΑΝΤ1 «Αγριες Μέλισσες». Στο χωριό επικρατεί κλίμα αισιοδοξίας, γιατί λαμβάνουν γράμμα απ’ τον Λάμπρο, τον Προκόπη και τον Μπάμπη που καθησυχάζουν τις οικογένειές τους, για τις συνθήκες κράτησης στην εξορία. Μέσα τους όμως, όλοι ξέρουν πως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η κατάσταση στην Λέρο είναι δραματική. Μια εικόνα ντροπής, που το καθεστώς κρατάει κρυφή.

Αγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος σε άθλια κατάσταση - Αρραβωνιάζεται ο Μελέτης

Ο Λάμπρος αντιστέκεται όσο μπορεί, προκειμένου να μην υπογράψει πως είναι μέλος της οργάνωσης του Δημήτρη Ορφανίδη στο νέο επεισόδιο της σειράς «Αγριες Μέλισσες». Μόνη του παρηγοριά, η συντροφιά ενός ηλικιωμένου άντρα. Ο Δούκας και η Μυρσίνη, μετά από καιρό, ξαναφτάνουν στο αρχοντικό τους, αυτή τη φορά όμως ως προσκεκλημένοι στους αρραβώνες του Μελέτη.

Ένα καινούριο μέλος της οικογένειας Μεγαρίτη έρχεται στο Διαφάνι, προμηνύοντας δύσκολες μέρες για τα παιδιά του χωριού. Η Ασημίνα παίρνει μια παράτολμη απόφαση, που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο την ίδια, αλλά και όλη της την οικογένεια.

Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Τετάρτης (6/10)

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA