Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τάσος Χαλκιάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Open Weekend» με την Ελένη Τσολάκη. Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του OPEN για το θέατρο στην εποχή της πανδημίας του κορονοϊού ενώ θέλησε πρώτα να αναφερθεί στη θεατρική παράσταση που συμμετέχει και στη συνέχεια να μιλήσει για την τηλεοπτική σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Ομως, ο Τάσος Χαλκιάς αντέδρασε όταν αντιλήφθηκε ότι έκαναν νόημα στην Ελένη Τσολάκη να ολοκληρωθεί η κουβέντα τους λόγω του τηλεοπτικού χρόνου. Τότε ο Τάσος Χαλκιάς εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του, λέγοντας: «Είδες τώρα δεν μας έμεινε πολύς χρόνος και βιάζεσαι πάρα πολύ να με ξεπετάξεις. Αυτό, λοιπόν, το πράγμα δεν είναι καλό. Να το γνωρίζετε. Δεν φταις εσύ καθόλου, εγώ όμως θέλω να τα πω στον αέρα αυτά. Εκτός αν τα κόψετε στο μοντάζ, αλλά δεν μπορείτε γιατί είναι live η εκπομπή. To θέμα είναι πως δεν πρέπει να δίνετε τόσο λίγο χρόνο σε ένα τόσο σημαντικό θέμα, όπως είναι το θέατρο. Καλό είναι και το μαγείρεμα και όλα αυτά. Αλλά το θέατρο έχει πολύ μεγαλύτερη αξία. Αυτά που είπα δεν έχουν να κάνουμε με την αγάπη μου για εσάς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάσος Χαλκιάς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA