Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένο τον γνωστό πλαστικό χειρουργό και πρώην σύζυγο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου είχε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και βρήκε τον τρόπο να αφήσει άφωνους τους συνεργάτες της. Η παρουσιάστρια που μιλά ανοιχτά για τις αισθητικές παρεμβάσεις και συμβουλεύει τους τηλεθεατές να μην κάνουν υπερβολικές παρεμβάσεις, έκανε χιούμορ κατά την παρουσίαση του Αριστομένη Γιαννόπουλου.

Ετσι, λοιπόν, λίγο πριν τον υποδεχθεί στο πλατό της εκπομπής, η Κατερίνα Καινούργιου τον προλόγισε με έναν τρόπο που οι συνεργάτες της λύθηκαν στα γέλια: «Σε λίγο θα υποδεχτούμε έναν ακόμα πολύ ωραίο κύριο! Έχει φέρει κανένα μποτοξάκι έτσι να κάνουμε στον αέρα; Λίγο να φουσκώσουμε τα χειλάκια μας; Να μας τα κάνει live ο Αριστομένης Γιαννόπουλος! Είναι πολύ καλός γιατρός. Δεν θα πω ότι είναι ο πρώην σύζυγος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου αλλά λέμε τώρα! Λοιπόν, κορίτσια, μπείτε στη σειρά για να μας σουλουπώσει όλες, θα μας τα κάνει τσάμπα σήμερα, τσάμπα!».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA