Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη στο The 2Night show το βράδυ της Τρίτης 2 Νοεμβρίου ήταν η γνωστή ηθοποιός Μαρία Κορινθίου και πάνω στην κουβέντα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στον ντόρο που είχε προκύψει το καλοκαίρι όταν εκείνη είχε ανεβάσει μία φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram όπου πόζαρε δίπλα στην Παναγία. 

Με την απάντησή της η Μαρία Κορινθίου έβαλε αμέσως τα πράγματα στη θέση τους χωρίς να αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης: «Είχα πάει και είχα κάνει φωτογράφιση για τη σειρά ρούχων που έχω σε μια καφετέρια. Αυτή λοιπόν, η καφετέρια, η διακόσμηση αν θες που έχει, είναι λίγο μεξικάνικη και σε μια γωνία της καφετέριας υπήρχε μια τοιχογραφία, μια ζωγραφιά της Μαντόνα, δηλαδή η απεικόνιση της Καθολικής Παναγίας που την έχουμε συνηθισμένη έτσι. Φυσικά, η εικόνα ήταν μια ζωγραφιά και ήταν σε μια καφετέρια. Δεν ήταν διαβασμένη, δεν υπήρχαν σταυροί. Πιάστηκαν από αυτή την εικόνα "ντροπή μου", ότι πάλι βγήκα γυμνή και “σα δε ντρέπομαι που φωτογραφίζομαι έτσι δίπλα στην Παναγία», με την ίδια να απορεί με τις αντιδράσεις τονίζοντας ότι: «Το σταυρό μου φοράω και θα κατακριθώ ακόμα και για αυτό γιατί έχω πλούσιο ντεκολτέ και δεν πρέπει να φοράω το σταυρό μου».

Κάνοντας τον... δικηγόρο του διαβόλου ο Αρναούτογλου τη ρώτησε μήπως κάποιοι τελικά θα μπορούσαν να έχουν δίκιο και η Μαρία Κορινθίου ήταν ξεκάθαρη: «Οχι. Αυτή είμαι. Θα το πω πάρα πολύ ωμά. Προκαλώ γιατί; Επειδή έχω πολύ μεγάλο στήθος. Να κάτσεις να πεις ότι τι; Καταρχάς εγώ έχω πολύ μεγάλη σχέση με τα θεία. Έχω μεγάλη αδυναμία στην Παναγία, δεν είναι πρώτη φορά που μπορεί να έχω βγει φωτογραφία ή να έχω κάνει κάποια projects».

Ξεκαθάρισε δε ότι αδυνατεί να καταλάβει γιατί μπορεί κάποιοι να πειράχτηκαν τόσο πολύ από τη στιγμή που η ίδια πόζαρε σε μια καφετέρια και όχι σε εκκλησία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA