Μενού
  • Α-
  • Α+

Άρωμα Χόλιγουντ είχε το The 2Night Show, το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (3/11) στον ANT1 αφού καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Έρικ Ρόμπερτς, ο οποίος είναι αδερφός της Τζούλια Ρόμπερτς κι επισκέπτεται για πρώτη φορά τη χώρα μας, όπως είπε. Για την σχέση του με την Ελλάδα τόνισε πως: ««Είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα και χαίρομαι γι αυτό. Είχα έναν φίλο που γεννήθηκε στην Ελλάδα και μεγάλωσε στην Αμερική και μου έμαθε ελληνικά. Το μόνο που θυμάμαι είναι το “είμαι φίλος μου”. Τα μόνα που ξέρω για την Ελλάδα είναι από τον φίλο μου τον Γιώργο. Έχω μια απίστευτη θέα από το μπαλκόνι μου που βλέπει το Αιγαίο πέλαγος. Σκέτος παράδεισος. Λατρεύω την ελληνική κουζίνα όσο λατρεύω και τη γυναίκα μου. Είναι εκπληκτική» είπε ο Ερικ Ρόμπερτς και συνέχισε:

«Έχω την καλύτερη δουλειά στον κόσμο», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ αποκάλυψε πως εκείνος βοήθησε την αδερφή του να βρει τον πρώτο της ρόλο στον κινηματογράφο αφού εκείνος ήταν ήδη στα πράγματα. Επεσήμανε ότι την καμαρώνει για τη λαμπρή πορεία της και ξεκαθάρισε πως όσα γράφονται κατά καιρούς για τσακωμούς μεταξύ τους είναι ψέματα. Απλά είπε ότι κατά καιρούς διαφωνούν, όπως όλα τα αδέρφια. «Στην οικογένεια είμαστε θαυμαστές της Τζούλια Ρόμπερτς. Και όλοι φοβούνται να την αναφέρουν μπροστά μου. Δεν υπάρχει θέμα» πρόσθεσε.

Στο στούντιο αργότερα ήταν καλεσμένος και ο Άνθιμος Ανανιάδης, ο οποίος θα είναι σκηνοθέτης και παραγωγός της ταινίας «The GreekJob», η οποία θα βγει στις αίθουσες το Δεκέμβριο του 2022 με πρωταγωνιστή τον Έρικ Ρόμπερτς.

Μάλιστα, οι δυο τους, παραδέχτηκαν ότι παρά τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, έχουν προλάβει ήδη να κάνουν τις βόλτες τους στη νυχτερινή Αθήνα. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA