Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία έκπληξη επεφύλασσε το live του Σαββάτου στο σόου Just The Two Of Us. Η Μαρίνα Πατούλη βγήκε στη σκηνή με τον Στέλιο Διονυσίου, τραγούδησαν και ανακοινώθηκε πως θα είναι οι νέοι συμμετέχοντες.  

Διαβάστε ακόμη: Μαρίνα Πατούλη: «Εχω τον τίτλο της ζωντοχήρας» - Τι λέει για την πρώτη συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Πατούλης

Η Μαρίνα Πατούλη εμφανίστηκε στη σκηνή με μία κατακόκκινη τουαλέτα για να τραγουδήσει μαζί με τον Στέλιο Διονυσίου το «Η αγάπη θέλει δύο» που είχε τραγουδήσει η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Το ζευγάρι εντυπωσίασε του κριτές, οι οποίοι τόνισαν πως η Μαρίνα Πατούλη δείχνει ανανεωμένη. Εκείνη θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα και όπως ανακοίνωσε ολοκληρώθηκε η διαδικασία του διαζυγίου της με τον Γιώργο Πατούλη.

«Ανοίγουν νέοι κύκλοι και κάνουμε την επανεκκίνησή μας», ανέφερε χαρακτηριστικά και έκανε γνωστό ότι κλείνει και επισήμως ο κύκλος του γάμου της με τον Περιφερειάρχη Αττικής. «Όλα έγιναν ομαλά για χάρη του γιου τους», σημείωσε η Μαρίνα Πατούλη. «Προχωράμε δυνατά και με αισιοδοξία», είπε μεταξύ άλλων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA