Μενού
  • Α-
  • Α+

Φωτιές άναψε ο Νίκος Στραβελάκης στον ΣΚΑΪ, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ το Σαββατοκύριακο κόλλησε κορονοϊό, με αποτέλεσμα να είναι αρκετοί οι εργαζόμενοι του καναλιού που τώρα τρέχουν να υποβληθούν σε τεστ.

Διαβάστε ακόμη: Κορονοϊός: 1 στους 3 στις ΜΕΘ πεθαίνει από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη - Η θλιβερή πρωτιά στα αντιβιοτικά που «σκοτώνει» τους Ελληνες

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο Νίκος Στραβελάκης ήταν παρών σε όλες τις συσκέψεις του Σαββατοκύριακου και ερχόταν σε άμεση επαφή με τους συναδέλφους του στον τηλεοπτικό σταθμό. 

Ο Νίκος Στραβελάκης, μάλιστα, παρουσίασε κανονικά το δελτίο ειδήσεων το Σαββατοκύριακο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο ίδιος είχε ήδη τα πρώτα συμπτώματα της Covid-19, ωστόσο, τα self test που λέει ότι έκανε, ήταν αρνητικά. Το θέμα έχει προκαλέσει αναστάτωση στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου και οι εργαζόμενοι αναμένεται να κάνουν rapid test για να διαπιστωθεί ποιοι και πόσοι έχουν κολλήσει κορονοϊό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA