Μενού
  • Α-
  • Α+

Όταν το Big Brother πρωτοήρθε στην Ελλάδα πήρε αμέσως τον τίτλο του «βασιλιά των ριάλιτι». Το τηλεοπτικό κοινό της χώρας, βέβαια, μέχρι τότε δεν είχε ιδέα από το συγκεκριμένο κόνσεπτ. Όλα ήταν πιο αθώα, ίσως και πιο αληθινά. Παρακολουθούσαμε απλούς, καθημερινούς ανθρώπους της διπλανής πόρτας, οι οποίοι ζούσαν μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, στιγμές από την πραγματική τους ζωή.

Διαβάστε ακόμη: Big Brother: Διέρρευσε ροζ βίντεο με παίκτες - Άνω κάτω η παραγωγή του ριάλιτι

Με την επιστροφή του ριάλιτι την περσινή σεζόν, τουλάχιστον οι παλαιότεροι, καταλάβαμε αμέσως πως δεν μοιάζει σε τίποτα με εκείνο το πρόγραμμα, που παρουσίαζε κάποτε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ούτε καν σε εκείνο που είδαμε στον Alpha λίγα χρόνια αργότερα. Εδώ οι παίκτες, που επιλέχθηκαν, έμοιαζαν με καρικατούρες και ο καθένας τους εκπροσωπούσε κάτι. Όλοι μαζί ρίχτηκαν σε μια αρένα να «παλέψουν» μπροστά στα μάτια του «διψασμένου» τηλεοπτικού κοινού.

Το ρίσκο δεν βγήκε στην παραγωγή του ΣΚΑΪ, η οποία είδε από τον πρώτο κιόλας μήνα πως το ριάλιτι συγκέντρωνε αρνητική κριτική. Ήρθε και το χυδαίο σχόλιο ενός παίκτη από την Κρήτη σε εκείνο το σημείο, με τις φωνές που απαιτούσαν τη «διακοπή του παιχνιδιού» να πολλαπλασιάζονται. Η περσινή χρονιά ήταν μέτρια από νούμερα για το Big Brother, ωστόσο οι άνθρωποι του καναλιού θέλησαν να επενδύσουν ξανά πάνω του.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Μεγάλος Αδερφός επέστρεψε και αυτή τη φορά ίσως παρακολουθούμε το οριστικό τέλος του. Ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη φέτος στα ριάλιτι, στηρίζοντας την μυθοπλασία. Και η αλήθεια είναι πως υπάρχουν σειρές όπως οι Άγριες Μέλισσες, ο Σασμός και η Γη της Ελιάς, που αξίζουν αυτή τη στήριξη.

Από την άλλη πλευρά, το Big Brother, ο βασιλιάς των ριάλιτι, σημειώνει σταθερά μονοψήφια νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης, με τον κόσμο να μην γνωρίζει καν ποιοι παίκτες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο σπίτι, πόσοι είναι και τι κάνουν τέλος πάντως εκεί μέσα. Το μόνο που ακούει όποιος πετύχει τυχαία το Big Brother σε κάποιο βραδινό του ζάπινγκ είναι φωνές, τσακωμοί και ζήλιες.

Μέσα σε όλα αυτά, ήρθε και μια διαρροή ενός ροζ βίντεο μέσα από το σπίτι του ριάλιτι, στο οποίο φαίνονται ξεκάθαρα ο Παναγιώτης Πέτσας και η Ανχελίτα σε πολύ προσωπικές στιγμές τους στο μπάνιο. Ένα βίντεο, που φαίνεται ξεκάθαρα να έχει διαρρεύσει από κάποιον άνθρωπο της παραγωγής και έχει ήδη προκαλέσει την κατακραυγή στα social media.

Ένα βίντεο, βέβαια, το οποίο δεν ήρθε και τόσο ουρανοκατέβατο στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Εδώ και καιρό οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες είχαν δείξει με τη συμπεριφορά τους πως δεν νοιάζονται για τις κάμερες που υπάρχουν γύρω τους. Μάλιστα, οι συμπαίκτες τους είχαν αναφέρει στο παρελθόν πως το «ζευγάρι» δεν περιορίζεται μόνο σε χάδια και φιλιά, ενώ οι κάμερες τους είχαν «τσακώσει» να δίνουν φιλιά στο μπάνιο.

Κάπως έτσι, ξεκίνησε στο Twitter και μια άλλη κουβέντα. Κατά πόσο όλη αυτή η διαρροή έγινε «τυχαία», τώρα που το παιχνίδι βαδίζει στην τελική του ευθεία.

https://twitter.com/MariaAn59058710/status/1462695615180292096?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/ArtDianna/status/1462662451468681220?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/G_papanagnou/status/1462539719305097227?ref_src=twsrc^tfw

Δεν το γνωρίζουμε και πιθανότατα δεν θα το μάθουμε και ποτέ. Αυτό που ξέρουμε, όμως, με σιγουριά είναι πως το φετινό Big Brother δεν πρόκειται να το σώσει κανένα ροζ βίντεο. Ο βασιλιάς των ριάλιτι είναι πλέον γυμνός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA