Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο νοσοκομείο διακομίσθηκε διαγωνιζόμενη του GNTM, καθώς κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε μια επέμβαση. Οπως είπε στο πλατό ο Δημήτρης Σκουλός εκ των κριτών του ριάλιτι του Star, η Κυβέλη είναι καλά στην υγεία της, αλλά έπρεπε να λείψει για κάποιες ώρες. Μάλιστα, η Κυβέλη βγήκε σε απευθείας σύνδεση μέσα από το νοσοκομείο και είπε: «Είμαι πάρα πολύ καλά, όλα πήγαν τέλεια. Δεν ήταν κάτι τόσο σοβαρό».

Διαβάστε ακόμη: GNTM 4: Η φωτογράφιση της Όλγας πάνω στο άλογο «τρέλανε» το Twitter

«Η Κυβέλη δυστυχώς έπρεπε να λείπει από το πλατό σας σήμερα. Είχαμε βέβαια τη χαρά να την έχουμε εμείς κοντά μας. Επρεπε να υποβληθεί σε μία ελάχιστα επεμβατική μέθοδο κι από αύριο θα μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά της και να συμμετέχει κανονικά σε όλες τις δοκιμασίες του διαγωνισμού» είπε χαρακτηριστικά ο γιατρός της Κυβέλης.

«Μπορεί να επανέλθει κανονικά σε όλες τις δραστηριότητες» είπε ο γιατρός της. «Είχαμε αγωνία για την Κυβέλη, την είδαμε όμως καλά στο νοσοκομείο, οπότε όλα καλά» είπε ο Ναπολέων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA