Μενού
  • Α-
  • Α+

«Η πραγματικότητα είναι 100 νεκροί κάθε μέρα. Είμαι εμβολιασμένος αλλά θα έπαιζα με ανεμβολίαστο συνάδελφο αρκεί να κάνει τεστ. Οι ηθοποιοί δουλεύουν με άθλιους μισθούς», δηλώνει ο Δημήτρης Πιατάς, που σχολιάζει την απόφαση του Αρη Σερβετάλη να διακόψει παράσταση στην οποία συμμετείχε.

Διαβάστε ακόμη: Αρης Σερβετάλης: «Ας σεβαστεί τις επιπτώσεις της απόφασής του» - Πώς τον «σταυρώνουν» συνάδελφοί του ηθοποιοί

Ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Κουρέας της Σεβίλλης» και τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων, για την αποχώρηση του Σερβετάλη από την παράσταση «Ρινόκερος» λόγω της άρνησης αποδοχής του διαχωρισμού μεταξύ των θεατών σε εμβολιασμένους κι ανεμβολίαστους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Πιατάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «ομολογώ ότι ο Αρης Σερβετάλης έχει μπερδέψει την πραγματικότητα με το θέατρο. Καταλαβαίνω ότι στο θέατρο, το συγκεκριμένο έργο και ο Ιονέσκο είχε προβλέψει πολλά πράγματα και πιθανώς ως ήρωας του έργου αρνείται να μεταμορφωθεί σε παχύδερμο. Μόνο που αυτό είναι θέατρο, είναι ψέματα. Η πραγματικότητα είναι 100 νεκροί κάθε μέρα. Είμαι αντίθετος και κάθετος με τις αποφάσεις του Σερβετάλη».

Ο Χάρης Ρώμας που έδωσε επίσης το «παρών» στην πρεμιέρα, εξέφρασε για το ίδιο θέμα, την αντίθετη άποψή του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA