Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο νοσοκομείο εισήχθη χθες Σάββατο (27/11) εσπευσμένα ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Στραβελάκης με ήπια συμπτώματα πνευμονίας. Οπως αναφέρουν πληροφορίες, ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο οποίος την περασμένη Δευτέρα είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό, είχε έντονο βήχα τις τελευταίες ημέρες με αποτέλεσμα να μεταβεί στο νοσοκομείο «Σωτηρία» για εξετάσεις. Εκεί μετά την αξονική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκε, οι γιατροί του συνέστησαν να κάνει εισαγωγή.

Σημειώνεται πως ο Νίκος Στραβελάκης έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου στις 18 Νοεμβρίου, στον εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» με σκεύασμα της Pfizer. Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου έχοντας συμπτώματα γρίπης υποβλήθηκε σε self test, το οποίο βρέθηκε αρνητικό. Ο δημοσιογράφος συνομίλησε με γιατρούς και του είπαν ότι πρόκειται για παρενέργειες του εμβολίου. Την Κυριακή υποβλήθηκε και πάλι σε self test το οποίο και βγήκε αρνητικό. Τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου υποβλήθηκε σε rapid test το οποίο ήταν αρνητικό. Αμέσως ενημέρωσε τον γιατρό του και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ, το οποίο και βγήκε θετικό.

Μάλιστα, η είδηση πως ο γνωστός δημοσιογράφος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, σήμανε συναγερμό στον ΣΚΑΪ, καθώς ο Νίκος Στραβελάκης ήταν παρών σε όλες τις συσκέψεις του Σαββατοκύριακου και ερχόταν σε άμεση επαφή με τους συναδέλφους του στον τηλεοπτικό σταθμό. Ετσι όλοι οι εργαζόμενοι στον σταθμό έσπευσαν να κάνουν rapid test για να διαπιστωθεί ποιοι και πόσοι έχουν κολλήσει κορονοϊό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA