Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η τηλεοπτική «Καλλιόπη» από τη σειρά του Alpha «Σασμός», Μαρία Τζομπανάκη, η οποία δεν έκρυψε πως η Καλλιόπη έχει γίνει ο πιο αγαπημένος ρόλος της καριέρας της.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Ο Μαθιός θέλει να χωρίσει τον Αστέρη από την Αργυρώ

Μάλιστα, έδωσε και κάποια spoilers για το ρόλο της στα επόμενα επεισόδια, λέγοντας πως η Καλλιόπη φοβάται ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος, ενώ θα αργήσει να μάθει για τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ αφού θα προηγηθούν άλλα συνταρακτικά γεγονότα.

Όσον αφορά τη σχέση του Άγγελου με τη Στέλλα, η Μαρία Τζομπανάκη εκτιμά ότι ως Καλλιόπη θα στεναχωρηθεί που θα χάσει τη Στέλλα από νύφη, ενώ η απάντησή της στο αν ζει ο πατέρας του Άγγελου ήταν μάλλον διπλωματική, λέγοντας ότι πρόκειται για «το μυστικό που όλοι υποψιάζονται γιατί βέβαια, δεν είναι και τρελλή η Καλλιόπη».

Στο επεισόδιο της Τρίτης (30/11) ο Μαθιός, ο οποίος μόλις έχει ανακαλύψει ότι ο Αστέρης έχει σχέση με την Αργυρώ, συναντιέται με τον Πέτρο και σε έντονο ύφος του ζητάει από τον Πέτρο να μαζέψει την αδερφή του. Ωστόσο, ο Πέτρος δεν πτοείται, περνάει στην αντεπίθεση και τον προειδοποιεί να μαζευτεί ο Αστέρης και εκείνος και να μείνουν μακριά από την οικογένειά του.  

Παράλληλα, σε απόσπασμα από το ίδιο επεισόδιο η Αργυρώ σοκάρεται όταν αντικρίζει την Άσπα μετά τον ξυλοδαρμό της και προσπαθεί να την πείσει να πάνε στην Αστυνομία, ενώ την καθησυχάζει πως θα τη βοηθήσει σε ό,τι χρειαστεί. 

Μάλιστα, η τηλεοπτική «Άσπα», Βέρα Μακρομαρίδου, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αποκάλυψε πως μετά τον ξυλοδαρμό της από τον Κώστα, η κοπέλα θα πάει όντως να κάνει καταγγελία στην Αστυνομία και ότι από εδώ και στο εξής η σχέση Άσπας - Κώστα δε θα είναι καλή και θα συμβούν πολλά, αποφεύγοντας, όμως, να μαρτυρήσει κάτι παραπάνω. 

Σασμός, κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον Alpha

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA