Μενού
  • Α-
  • Α+

Έλενα Παπαρίζου και Μαντώ ανέβηκαν στη σκηνή του «The Voice» το βράδυ του Σαββάτου (5/12), ένωσαν τις μοναδικές φωνές τους και μάγεψαν όσους ήταν στο πλατό του talent show του ΣΚΑΪ, αλλά και τους τηλεθεατές.

Διαβάστε ακόμη: The Voice: Οι κριτές το έριξαν στο παιχνίδι – Επικός Μουζουράκης έριξε... σαΐτα στην Παπαρίζου!

Η Μαντώ έχει κληθεί από την Έλενα Παπαρίζου στα τελευταία επεισόδια του «The Voice» για να τη βοηθήσει στην επιλογή των τραγουδιών και τις πρόβες με την ομάδα της πριν από το τελική εμφάνιση των παικτών στα «The Battles».

Για τη σύμπραξή τους στη σκηνή οι δύο αγαπημένες τραγουδίστριες επέλεξαν ξένα τραγούδια, τα οποία απογείωσαν με τις ερμηνείες τους, ενώ μετά την ολοκλήρωση της εμφάνισής τους, η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό, με τα καλύτερα λόγια για τη Μαντώ αποκαλύπτοντας πως είναι πολύ καλές φίλες

Μάλιστα, αποκάλυψε πως η συνεργασία τους στα πλαίσια του «The Voice» έγινε αφορμή να ανακαλύψουν ακόμα περισσότερα κοινά τους στοιχεία. Τέλος, η Μαντώ μίλησε για το επόμενο άλμπουμ που ετοιμάζει, το οποίο θα στηρίζεται στο ρομαντισμό.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA