Μενού
  • Α-
  • Α+

Η τηλεθέαση από την πρεμιέρα της «Φάρμας» δικαίωσε τον ΑΝΤ1 ενώ τα σχόλια είναι θετικά για τις προσωπικότητες που θα διεκδικήσουν το έπαθλο. Στο επεισόδιο της Δευτέρας (6/12) θα υπάρξουν μάλιστα και... αποκαλυπτικά πλάνα. 

Διαβάστε ακόμη: Φάρμα: «Πυρά» κατά του Λιάγκα ο Γαρδέλης - Το μήνυμα που έστειλε μέσα από το ριάλιτι

Στο teaser του σημερινού επεισοδίου Αγγελική Ηλιάδη και Σάσα Μπάστα φαίνεται πως θα αποτελέσουν το «βαρύ πυροβολικό» του ριάλιτι καθώς οι δυο τους απαθανατίστηκαν να κάνουν ντους. 

Αγγελική Ηλιάδη: «Εκρηξη» για το αποσμητικό 

Στο επεισόδιο της Κυριακής (5/12) ένα αποσμητικό προκάλεσε συγκρούσεις και εκνεύρισε την Αγγελική Ηλιάδη. Χαρακτηριστικά, η τραγουδίστρια είπε στις συμπαίκτριες της και κυρίως στη Μαρία Παπαγεωργίου: «Ήταν ανοιχτό το παράθυρο, τώρα το έκλεισα. Εντάξει; Το είπαμε μια φορά, μην το λες εκατό, και χθες το είπατε. Εγώ έβαλα άρωμα και θα βάζω με ανοιχτό παράθυρο γιατί αεριζόταν το δωμάτιο όλη την ημέρα. Δεν το άνοιξε καμία σας και το άνοιξα εγώ και γενικά να χαλαρώσουμε λίγο με τις παρατηρήσεις Μαρία. Εντάξει; Αυτό που σου είπα. Είσαι συνέχεια σε ένταση και κάνεις παρατηρήσεις. Ό,τι να 'ναι, το λες εσύ. Δεν θέλω να χαλαρώσω και να μου τη λένε εμένα».

Σάσα Μπάστα: Το πρόβλημα με το μάτι της 

Η Σάσα Μπάστα αποχώρησε με ασθενοφόρο στο επεισόδιο του Σαββάτου και επέστρεψε την Κυριακή (5/12), λόγω ενός προβλήματος που είχε στο μάτι της. «Με είδε ο γιατρός, μου έκανε διάνοιξη, ήταν χαλάζιο, το οποίο έπρεπε να ανοιχτεί. Μου έδωσε και οδηγίες για μέσα, κομπρέσες και ζεστό νερό. Θέλει πολλή προσοχή γιατί μπορεί να υποχώρησε τώρα, αλλά μπορεί και να ξαναβγεί», είπε η Σάσα Μπάστα. 

Φάρμα: Ποιος πήρε την ασυλία 

Επίσης στο επεισόδιο της Κυριακής οι παίκτες κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις αναφορικά με το αγρόκτημα. Νικήτρια με τις περισσότερες σωστές απαντήσεις αναδείχτηκε η Χριστιάννα Σμαραγδή και πήρε την ασυλία. Επίσης ασυλία έχει και η Αθανασία Τσουμελέκα που την ψήφισαν για αρχηγό και θα επιλέξει τον πρώτο μονομάχο της εβδομάδας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA