Μενού
  • Α-
  • Α+

Η μεγάλη επανασύνδεση είναι πλέον γεγονός στην επιτυχημένη σειρά του ANT1, «Άγριες Μέλισσες», αφού Κωνσταντής και Δρόσω είναι ξανά μαζί και αυτή η φορά διαφέρει αφού το ζευγάρι κάνει σχέδια για το κοινό του μέλλον.

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Οι τελευταίες ώρες του Λάμπρου πριν το στρατοδικείο - Τι θα γίνει στις φυλακές

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (6/12) ο Κωνσταντής περιμένει τη Δρόσω σπίτι του και μάλιστα, της έχει ετοιμάσει μια έκπληξη: της έχει μαγειρέψει. Η κοπέλα δεν κρύβει τη χαρά της και παρά το γεγονός ότι κατά την άφιξή της σπίτι του είναι διστακτική για το κατά πόσο μπορεί να κάτσει εκεί, τελικά, ένα φιλί είναι αρκετό για να παραδοθεί στον Κωνσταντή και να του δείξει ότι είναι δική του. 

Την ίδια ώρα ο Ζάχος είναι αποφασισμένος ν’ ανακαλύψει τον λόγο που δόθηκε η εντολή δολοφονίας του Ορφανίδη και των συντρόφων του. Η συνάντηση του με έναν ισχυρό άντρα του καθεστώτος μπορεί να τον οδηγήσει στη πολυπόθητη αλήθεια.

Η Μυρσίνη επιτίθεται στην Ελένη λέγοντάς της «θα σκοτώσεις και τα δικά τους παιδιά τώρα;» με τον Δούκα που είναι παρών στο σκηνικό να παίρνει - προς έκπληξη της Ελένης - το μέρος της και να υπερασπίζεται το Λάμπρο, λέγοντας πως δεν του αξίζει αυτό που του συμβαίνει και να λέει κοφτά στη Μυρσίνη «σκάσε». 

Τέλος, οι έρευνες του Ακύλα να ανακαλύψει ποιος είναι ο εραστής της γυναίκας του, θα τον φέρουν μπροστά στην αλήθεια για την ερωτική ζωή του γιου του, Λευτέρη και η οργή του θα είναι τέτοια που ο Λευτέρης θα κινδυνέψει στα χέρια του. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA