Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Στρατοδικείο του Λάμπρου ξεκινά στο επόμενο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ANT1 «Αγριες Μέλισσες» με την κατάθεση των μελών του ΕΑΚ, Ασβεστά και Τουβάκη, που τον παρουσιάζουν ως υπαρχηγό της οργάνωσης.

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Η τελευταία προσπάθεια της Ελένης να σώσει τη ζωή του Λάμπρου

Τα δύο άτομα από το παρελθόν του Λάμπρου και στα οποία έχει μιλήσει ο ίδιος και γνωρίζουν τα πάντα για εκείνον, θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις με τις αδερφές Σταμίρη, οι οποίες παρακολουθούν τη δίκη με τη σιγουριά ότι δεν υπάρχει καμία κατηγορία, θα βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων

Μάλιστα, τα όσα θα εκτυλίσσονται στην αίθουσα θα βγάλουν εκτός εαυτού τη Λενιώ, η οποία θα καταλήξει στη φυλακή στα επόμενα επεισόδια. 

Την ίδια στιγμή μια ομολογία που θα αναφέρει ότι ο Λάμπρος υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονία του Ορφανίδη και των συντρόφων του θα φέρει τον Λάμπρο αντιμέτωπο με ένα τεράστιο δίλημμα. Να παραδεχτεί τα όσα είπε ο μάρτυρας ή να σωπάσει;

«Ο Δασκαλάκος είδε αυτό που δεν έπρεπε να δει και το έχει μοιραστεί με όλους» θα πει ο Ακύλας, σφραγίζοντας τη μοίρα του Λάμπρου.

Άγριες Μέλισσες, κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:15 στον ΑΝΤ1.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA