Μενού
  • Α-
  • Α+

Η σχέση τους έχει περάσει από χίλια κύματα, ωστόσο, φαίνεται πως πλησιάζει η ημέρα που θα... αποδοθεί Δικαιοσύνη και οι δυο τους θα είναι ζευγάρι με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τη Δρόσω και τον Κωσταντή η σχέση των οποίων φαίνεται πως θα έχει happy end.

Σύμφωνα με διαρροές που υπάρχουν τις τελευταίες ημέρες, το ζευγάρι θα αποφασίσει πως θα πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα και έτσι ο Κωνσταντής αφήνει τα αδέρφια του στη Λάρισα και εκείνος επιστρέφει στο Διαφάνι προκειμένου να είναι κοντά στη Δρόσω.

Η μετακόμιση θα γίνει στα αμέσως επόμενα επεισόδια. Σύντομα, ωστόσο, ο Κωνσταντής θα πάει παρακάτω αφού δεν του αρκεί να είναι, απλά, κοντά στη Δρόσω. Θα θελήσει να την κάνει και γυναίκα του.

Η πρόταση θα έρθει και σύμφωνα με πληροφορίες η μικρή Σταμίρη θα δεχθεί να παντρευτεί τον αγαπημένο της και έτσι οι δυο τους θα ζήσουν στιγμές χαράς και έρωτα.

Το ζήτημα, ωστόσο, είναι πως για τις Άγριες Μέλισσες μιλάμε και κάποιος θα μπορούσε να πει με σχετική σιγουριά πως είναι μάλλον απίθανο αυτή η ευτυχία του ζευγαριού να συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το θέμα, μάλλον, είναι πώς θα έρθει αυτή η ανατροπή και όχι αν έρθει...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA