Μενού
  • Α-
  • Α+

Σάλο έχει προκαλέσει στον τηλεοπτικό και καλλιτεχνικό χώρο το άκουσμα της είδησης πως ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Στάθης Παναγιωτόπουλος διέρρευσε σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου φωτογραφίες και βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου από πρώην σύντροφό του. Η εν λόγω καταγγελία από την κοπέλα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο Twitter ενώ αποτέλεσε αστραπιαία παρελθόν από τη δημοφιλή εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

Οπως είναι λογικό πολλοί είναι οι διάσημοι που εξέφρασαν την άποψή τους για τις εν λόγω καταγγελίες, μεταξύ των οποίων ήταν και η Καίτη Γαρμπή. Η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε να τοποθετηθεί κυρίως στο γεγονός ότι όλοι ασχολούνται με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ή αν γνώριζαν τις πράξεις του οι συνεργάτες του στο «Ράδιο Αρβύλα» και κανείς δεν ασχολείται με την κοπέλα που έπεσε θύμα αυτής της εκδικητικής συμπεριφοράς.

Η Καίτη Γαρμπή λοιπόν, θέλοντας να υπενθυμίσει τη σοβαρότητα της κατάστασης, πήρε θέση δημόσια μέσω του Twitter, επισημαίνοντας ότι το βασικό πρόβλημα δεν είναι αν γνώριζε ή όχι η υπόλοιπη παρέα των Ράδιο Αρβύλα για τη συμπεριφορά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, αλλά η κοπέλα που υπέστη αυτόν τον ψυχικό βιασμό.

«Οκ το καταλάβαμε. Ο Κανάκης ‘δεν ήξερε’ επειδή ο κολλητός του φίλος και συνεργάτης επί 13 χρόνια δεν ενημέρωσε τους κολλητούς του φίλους και συνεργάτες πως είναι παλιοχαρακτήρας, εκδικητικός, κομπλεξικός και διεστραμμένος. Παρακάτω: Με αυτό το κορίτσι που υπέστη ηθική παρενόχληση, για την βλάβη της ψυχοσωματικής της υγείας, για το φόβο της, το άγχος της, τη ντροπή της, το θυμό της, την ανασφάλειά της και όλα αυτά που θα κουβαλάει στο μέλλον, άγνωστο μέχρι πότε, ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;» έγραψε η τραγουδίστρια.

Δείτε την ανάρτησή της:

https://twitter.com/KaitiGarbi/status/1470717261648437248?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA