Μενού
  • Α-
  • Α+

«Άναψαν» τα αίματα στη Φάρμα μετά το γλέντι που έστησαν οι παίκτες στο σπίτι. Κατά τη διάρκεια της παραμονής στον αχυρώνα όπου θα γινόταν η πρώτη μονομαχία μεταξύ του Δήμου Περπερίδη και της Κρίστυς Λυκοπούλου, η Σάσα Μπάστα «αρπάχτηκε» με την Αναστασία Γκεργκελέζιου.

Διαβάστε ακόμη: Φάρμα: Έξαλλη η Σάσα Μπάστα - «Θα της δώσω μία και θα πάει απέναντι»

Αφορμή στάθηκε το γεγονός, πως η δεύτερη, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η πρώτη, ενώ ήταν «εξαφανισμένη» από παντού, απ’ όταν κέρδισε την ασυλία έχει άποψη για όλα και «χώνεται» σε όλες τις συζητήσεις θεωρώντας πως όλοι μιλάνε για εκείνη. Η Σάσα Μπάστα ξεκίνησε να λέει πως υπάρχουν εύκολες και δύσκολες δουλειές στο σπίτι. Η Αναστασία τότε χαμογέλασε, πήρε τον λόγο και είπε: «Εγώ είμαι της άποψης ότι δουλεύουμε αποτελεσματικά, όχι δουλεύουμε πολύ ή λίγο. Εγώ θεωρώ ότι δουλεύω πολύ, αν αναφέρεσαι σε εμένα, που έπιασα το βιβλίο». 

Η Σάσα Μπάστα αντέδρασε τότε και της απάντησε: «Ποιος σου μίλησε εσένα. Δεν ανέφερα άτομα. Δεν σε προσωποποίησα. Εσύ από τότε που πήρες την ασυλία ξαφνικά μας μιλάς. Από την ασυλία και μετά έχουμε στόμα και μιλάμε. Αλλά όπως είπε η Μαίρη πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Ήταν μια επίθεση χωρίς να μιλήσω με όνομα». «Πρέπει να είμαστε ταπεινοί» υπογράμμισε η Αγγελική Ηλιάδη σχολιάζοντας όσα άκουγε να λέγονται στη Φάρμα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA