Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πρώτη τους ανάρτηση στο Instagram μετά το μεγάλο τελικό του The Bachelor έκαναν τόσο η Αθηνά New York όσο και ο Αλέξης Παππάς, ανταλλάσσοντας λόγια αγάπης μέσω insta stories

Διαβάστε ακόμη: The Bachelor vs. Big Brother: Τι ποσοστά τηλεθέασης κέρδισαν οι μεγάλοι τελικοί των δύο ριάλιτι

Πρώτη ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία σε insta story η Αθηνά New York γράφοντας «ο Αλέξης Παππάς είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Είναι ένας μοναδικός άντρας και σέβεται και τιμά τις γυναίκες. Είμαι τόσο ευγνώμων που με διάλεξε για να είμαι στη ζωή του. Υπόσχομαι να σε προστατεύω και να σε αγαπώ για όλη μου τη ζωή».

Ο Αλέξης Παππάς έκανε repost το story της νέας του συντρόφου και έγραψε: «Ένα όμορφο ταξίδι τελείωσε, όμως, τώρα ξεκινάει ένα νέο και μας περιμένει να το ζήσουμε… μαζί». 

Πάντως, μέχρι στιγμής, κανένας από τους δύο δεν έχει κάνει κάποιο post για τη σχέση τους. Αντίθετα, η Αθηνά New York ανέβασε μια φωτογραφία της όπου εξηγεί τους λόγους της απουσίας της από το Instagram το τελευταίο διάστημα γράφοντας:

«Τους τελευταίους 6 μήνες δεν έχω τηλέφωνο…Έχω γυρίσει μια τηλεοπτική εκπομπή στην Ελλάδα. Επιστρέφω τώρα και θα συνεχίσω να σας παρακινώ όλους να είστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και να σας υποστηρίζω με όποιον τρόπο μπορώ!

https://www.instagram.com/p/CXoipw0OplM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Προς όλους τους νέους θαυμαστές μου… Σας ευχαριστώ πολύ που με παρακολουθήσατε και με στηρίξατε σε αυτό το ταξίδι! Είμαι για πάντα ευγνώμων για όλους σας. Είμαι ενθουσιασμένη που διαβάζω τα μηνύματά σας και ανυπομονώ να μιλήσω μαζί σας!! Σας αγαπώ όλους!!!!! Σ’ αγαπώ πολύ πολύ!!!!!». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA