Μενού
  • Α-
  • Α+

Για την «επαναστατική» γυμνή φωτογράφιση που έκανε στο Playboy μίλησε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Γαρδέλης στην κατά τα άλλα επεισοδιακή του συνέντευξη στο «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, με τον οποίο μάλιστα «αρπάχτηκε» σε κάποια στιγμή της συζήτησης! Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του, τις επιτυχίες του, το σύντομο πέρασμά του από τη «Φάρμα» αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκε με τη σύζυγό του.

Μιλώντας για τη γυμνή φωτογράφιση που έκανε πριν από χρόνια για το Playboy, τη χαρακτήρισε «επαναστατική» κι αποκάλυψε ότι από εκεί τον γνώρισε πρώτη φορά η σύζυγός του, καθώς εκείνη είχε οργανώσει τη φωτογράφιση! «Ετσι με γνώρισε η γυναίκα μου γιατί με είδε και της άρεσα», είπε.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έκανε ειδική μνεία στη συμμετοχή του στη «Φάρμα» κι εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του με ορισμένα γεγονότα που συνέβησαν, τα οποία και ευθύνονται για την αποχώρησή του. «Είμαι εκστασιασμένος με τη “Φάρμα” αλλά και λίγο απογοητευμένος γιατί δεν βγήκε τηλεοπτικά ούτε το 1% από όσα έζησα εκεί μέσα», υπογράμμισε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA