Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αφορμή τις συναυλίες που θα δώσει στο θέατρο Παλλάς, η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε - μεταξύ άλλων - στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι για τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, το πώς γνωρίστηκε με την Ελένη Μενεγάκη, για το αν θα παρουσίαζε το X-Factor, τη συνεργασία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και το αν θέλει να είναι γιαγιά σε δέκα χρόνια από τώρα. 

Διαβάστε ακόμη: Πέτρος Ιακωβίδης: Απάντησε στις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με τη Νατάσα Θεοδωρίδου

«Το 1997 που ήρθα στην Αθήνα, είχα πει ότι αν τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως τα φανταζόμουν, θα γυρνούσα πίσω. Όπως και γύρισα. Όταν τελείωσε η σεζόν από τις "Χάντρες" που ήμουν την πρώτη χρονιά, γύρισα Θεσσαλονίκη επειδή δεν είχα κάποια άλλη πρόταση συνεργασίας», είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου, συμπληρώνοντας πως μετά προέκυψε η πρόταση για τον πρώτο της δίσκο.

Για την κουμπάρα της, Ελένη Μενεγάκη γύρισε το χρόνο πίσω και θυμήθηκε πώς γνωρίστηκαν:

«Με την Ελένη Μενεγάκη γνωριστήκαμε πολύ παλιά, στην Έκθεση στη Θεσσαλονίκη. Είχα πάει να τραγουδήσω στον "Πρωινό Καφέ", που είχαν έρθει τότε, γνωριστήκαμε και κολλήσαμε. Η χημεία μας προέκυψε από την πρώτη στιγμή. Πολύ γέλιο, πολύς χαβαλές, πολύ χαλαρά πράγματα, όπως ξέρω εγώ ότι είναι η Ελένη».

Όσον αφορά την παρουσίαση του X-Factor που θα κάνει προσεχώς πρεμιέρα στο Mega, η Νατάσα Θεοδωρίδου διευκρίνισε ότι «η πρόταση ήταν για την κριτική επιτροπή. Και είπα ότι αν ήταν να πάω στην τηλεόραση, θα πήγαινα να κάνω την παρουσιάστρια, όχι την κριτή». Συμπλήρωσε δε ότι αν το Mega της έκανε πρόταση για την παρουσίαση, θα το σκεφτόταν σοβαρά, αλλά θα ήθελε να μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και όχι να της λένε τι να κάνει. 

Στη συνέχεια η Νατάσα Θεοδωρίδου αναφέρθηκε στο πώς προέκυψε η συνεργασία της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη σε δύο τραγούδια, λέγοντας: 

«Όταν είχα κάνει το χριστουγεννιάτικο σόου στο Mega, μιλούσαμε με τον κ. Μαρινάκη και είχα δει τη σειρά "Έξαψη" και του λέω ότι θέλει μια διαφορετική μουσική». Τότε εκείνος της πρότεινε να πει ένα τραγούδι και εκείνη του ζήτησε να γράψει τους στίχους γιατί ήξερε ότι γράφει στίχους.

Έτσι προέκυψε η Έξαψη και ακολούθησε το Υπάρχω για σένα, ενώ η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν απέκλεισε μεταξύ σοβαρού και αστείου να προκύψει και ολόκληρο άλμπουμ σε στίχους Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τέλος, στην ερώτηση πώς φαντάζεται τον εαυτό της σε δέκα χρόνια από τώρα, η Νατάσα Θεοδωρίδου απάντησε πως «σε δέκα χρόνια από τώρα θα ήθελα να είμαι ευτυχής, να γελάω, να είναι τα παιδιά μου καλά. Γιαγιά δε θα ήθελα να είμαι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA